x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal: Oltchim are prima şansă

Handbal: Oltchim are prima şansă

de Vlad Ionescu    |    07 Feb 2009   •   00:00

Fetele de la Oltchim joacă mâine (ora 19:00, Sport.ro), la Podgorica, primul meci din Grupa Principală II a Ligii Cam­pionilor, cu Buducnost (Muntenegru).



Campioana României, care şi-a propus să ajungă cel puţin în semifinale, are parte de o grupă relativ uşoară, din care mai fac parte Gyori ETO (Ungaria) şi Krim Ljubljana (Slovenia).

Antrenorul Ivica Rimanici a reţinut pentru acest meci 16 jucătoare, între care se află şi noile achiziţii, ucrainencele Regina Shymkute şi Anastasia Pidpalova. Deşi Oltchim este cotată ca favorită, Rimanici rămâne prudent în declaraţii: "O echipă care a învins pe Hypo şi pe Copenhaga nu poate fi decât una foarte bună". Cele două formaţii s-au întâlnit şi anul trecut în Ligă, atunci Oltchim impunându-se cu 35-22 şi 32-21.

În afară de Oltchim, alte trei echipe dispută jocurile tur din optimile de finală ale Cupelor Europene. Astăzi, în Cupa EHF, HCM Baia Mare primeşte vizita formaţiei HC Leipzig (ora 17:00), iar Rulmentul Braşov întâlneşte în deplasare, pe Feherep Alcoa (ora 19:00, Sport.ro). Mâine, în Cupa Cupelor, Oţelul Galaţi joacă, tot în deplasare, cu DVSC Debrecen (ora 16:00, Sport.ro).

×
Subiecte în articol: sport