x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal: Steaua are şansa a doua

Handbal: Steaua are şansa a doua

de Vlad Ionescu    |    07 Apr 2010   •   00:00
Handbal: Steaua are şansa a doua
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Echipa masculină de handbal Steaua va întâlni formaţia spaniolă Fraikin BM Granollers, în semifinalele Cupei Cupelor, potrivit tragerii la sorţi de ieri, de la Viena.



Este greu de spus dacă Steaua a avut noroc sau ghinion la tragerea la sorţi. Granollers are în vitrina cu trofee două Cupe EHF, câştigate în 1995 şi 1996, dar şi celelalte două echipe calificate în careul de aşi, Reyno de Navarra San Antonio, fostă Portland, şi VfL Gummersbach, care se vor întâlni în cealaltă semifinală, sunt posesoarele unor cărţi de vizită impresionante. Indiferent cu cine ar fi căzut, Steaua ar fi pornit cu şansa a doua.

"Roş-albaştrii" vor disputa prima manşă pe teren propriu, la 24 sau 25 aprilie, iar cea de-a doua în deplasare, la 1 sau 2 mai. Dacă în meciurile de acasă Steaua evoluează de obicei la Chiajna, finanţatorul echipei, Constantin Cazacu, a anunţat că partida cu Granollers se va juca cel mai probabil la Sala Polivalentă din Bucureşti.

CONTEAZĂ FORMA DE MOMENT
Oficialul stelist s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa va disputa meciul retur în deplasare, el estimând şansele de calificare la 30%. "La acest nivel nu mai contează norocul la tragerea la sorţi, ci forma de moment şi dăruirea jucătorilor la fiecare meci, indiferent de numele adversarei. A ieşit cum mi-am dorit, adică să jucăm turul acasă şi returul în deplasare.

Băieţii sunt mult mai montaţi în deplasare. În semifinale au rămas patru echipe, adică «spuma» şi Steaua, şi cu atât mai mult ne vom lupta pentru şansa noastră până la capăt. Consider că spaniolii au şanse la calificarea în finală de 70%, iar noi de 30%, dar vom vedea cum se va încheia dubla manşă", a spus Cazacu.

×
Subiecte în articol: sport