x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal / UCM Reşiţa - Egalaţi in ultimele secunde

Handbal / UCM Reşiţa - Egalaţi in ultimele secunde

de Vlad Ionescu    |    23 Apr 2007   •   00:00
Handbal / UCM Reşiţa - Egalaţi in ultimele secunde

In prima manşă a finalei Challenge Cup, UCM Reşiţa a terminat la egalitate, scor 26-26, meciul cu HK Drammen (Norvegia). Returul de sambăta viitoare se anunţă unul de foc.

In faţa a 1.500 de spectatori, care au umplut pană la refuz Sala Sporturilor din Turnu Severin, reşiţenii au inceput mai timid, văzandu-se conduşi incă din start cu 2-0. Apărarea avansată, pregătită de antrenorul Aihan Omer, i-a incomodat insă vizibil pe norvegieni, iar ai noştri au profitat, detaşandu-se la 12-8. Finalul reprizei a aparţinut oaspeţilor, care s-au apropiat la un singur gol, 13-12. La reluare, tabela a oscilat de o parte şi de cealaltă, cu 5 minute inainte de sfarşitul meciului reşiţenii reuşind să se desprindă la 25-22. Lipsa de concentrare in apărare le-a permis insă norvegienilor să recupereze terenul, golul egalării venind cu doar cateva secunde inaintea sfarşitului partidei. Pentru UCM au marcat Rohozneanu (8 goluri), Irimescu ('5), Butulija ('4), Pasici ('4), Ciubotariu ('2), Grozăvescu ('2) şi Cuciula ('1). Returul se va disputa sambătă, la Drammen, norvegienii avand acum prima şansă de a cuceri trofeul.

OLTCHIM, CALIFICARE LA PAS
Fetele de la Oltchim şi-au respectat statutul de favorite la cucerirea Cupei Cupelor, reuşind să se califice in finală printr-o dublă victorie, obţinută in faţa echipei maghiare Ferencvaros Budapesta. Dacă in prima manşă romancele au caştigat pe teren propriu, cu 36-23, in retur ele s-au impus cu 28-27. In finală, Oltchim se va intalni cu Byasen Trondheim (Norvegia), care a eliminat pe Ribarroja (Spania), după două rezultate de egalitate: 29-29 şi 30-30, calificarea scandinavelor datorandu-se golurilor mai multe marcate in deplasare. Oltchim ajunge pentru a doua oară in finala Cupei Cupelor, in 2002 ea fiind invinsă de Togliatti (Rusia).

×
Subiecte în articol: sport