x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Ultima verificare

Handbal - Ultima verificare

de Vlad Ionescu    |    12 Ian 2009   •   00:00

Naţionala masculină a României se întoarce astăzi din Danemarca, unde a disputat trei meciuri de pregătire înaintea participării la CM din Croaţia.



Pentru elevii lui Aihan Omer, Turneul celor Patru Naţiuni a reprezentat ultima verificare înaintea startului Campionatului Mondial, competiţie la care România s-a calificat după o pauză de 14 ani. În primul joc, jucătorii noştri au întâlnit Islanda, vicecampioana olimpică de la Beijing, în faţa căreia au pierdut cu scorul de 34-28, pentru ca în cel de-al doilea, cu Bosnia-Herţegovina, să se impună cu 36-31.

Tur­neul a luat sfârşit ieri, când Valentin Ghionea şi compania au înfruntat campioana europeană, Danemarca. Lotul revine în ţară azi, pregătirile urmând să continue la Reşiţa pâ­nă la 15 ianuarie, când este programată plecarea în Croa­ţia. Miercuri, la ora 12:00, va avea loc un antrenament des­chis, prezentarea oficială fiind programată în aceeaşi zi, la ora 18:00, la Sala Sportu­ri­lor, spectatorii având ac­ces liber.

La Campionatul Mondial, România va evo­lua în grupa A, alături de Franţa, Ungaria, Slovacia, Ar­gentina şi Australia, având drept obiectiv calificarea în grupa principa­lă. Primul meci se va dis­­puta sâmbătă contra Fran­ţei, deţinătoarea ti­tlu­­lui olimpic.

×
Subiecte în articol: sport