x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Harlem Globetrotters revin în România

Harlem Globetrotters revin în România

30 Ian 2010   •   00:00

Celebra echipă de baschet Harlem Globetrotters va reveni în România pentru două spectacole - la Cluj şi Bucureşti - în cadrul turneului "Magical Memories", cel de-al 84-lea turneu mondial.



Cunoscuţi drept "magicienii baschetului", Harlem Globetrotters se pricep de minune să ţină publicul în priză cu doze consistente de comedie şi un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri, aruncări la coş din cele mai diferite colţuri ale terenului şi celebrele slam-dunk-uri. Membrii echipei susţin însă că cel mai bine se pricep să aducă familiile împreună la spectacolul lor şi să le ofere clipe pe care nu le vor uita ani şi ani.

Harlem Globetrotters, în cei aproape 85 de ani de existenţă, au jucat în mai mult de 25.000 de partide de baschet, în 120 de ţări de pe şase continente, în faţa a mai mult de 130 de milioane de fani.

Echipa de baschet Harlem Globetrotters este una dintre cele şase echipe care urmează să fie incluse în viitorul Memorial "Naismith Basketball Hall of Fame".


Celebrii baschetbalişti de la Harlem Globetrotters au donat o parte din veniturile încasate de la spectacolele din week-end-ul trecut pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Sâmbătă, 30 ianuarie, turneul "magicienilor baschetului" va debuta în Dallas, Texas, la AmericanAirlines Center, iar ultimul spectacol va avea loc în Irlanda de Nord, la Odyssey Arena, pe 6 aprilie. Meciurile-spectacol din România vor avea loc pe 25 martie, la Sala Sporturilor din Cluj, şi pe 26 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Copiii sub 6 ani, însoţiţi de părinţi, vor avea acces gratuit.

×
Subiecte în articol: sport