x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Idila - Noua iubita a lui Chivu

Idila - Noua iubita a lui Chivu

de Madalina Corbeanu    |    02 Aug 2006   •   00:00
Idila - Noua iubita a lui Chivu

Chiar daca este mai putin cunoscut in Romania, topmodelul Elena Baguci a reusit ceea ce s-au straduit multe fete de la noi: sa fure inima lui Cristi Chivu, unul dintre cei mai vanati burlaci.

Conform revistei VIP, cei doi au inceput o frumoasa poveste de dragoste, pe care insa capitanul nationalei prefera sa o tina departe de ochii presei. Fata cu ochii verzi care l-a cucerit pe Cristi Chivu s-a nascut la Chirnogi, Oltenita. La aproape 20 de ani, Elena Baguci are o carte de vizita impresionanta in domeniul modellingului, romanca fiind prezenta pe podiumurile din New York, Paris sau Milano. Cu fotbalistul Romei s-a intalnit intamplator intr-un cerc de prieteni comuni.

VEDETA. Elena face furori in Europa si este dorita de mari case de moda, Armani, Jean Paul Gaultier, Valentino, ale caror colectii le-a imbracat deja. Este imaginea unor produse cosmetice renumite si a aparut pe coperta unor reviste celebre precum Vogue, Grazia, Elle. Este considerata de specialistii in domeniu o a doua Eva Herzigova, fiind declarata unul dintre cele mai promitatoare talente din ultimii ani. In plan sentimental, este cunoscut faptul ca frumoasa romanca a avut o relatie stabila cu un barbat mai in varsta, omul de afaceri Sorin Visinescu. Acesta i-a daruit in urma cu doi ani si un inel de logodna, insa Elena a refuzat sa se marite, motivand ca, in acel moment, cariera e mai importanta. Pentru Chivu, ea l-a parasit pe Sorin Visinescu, renuntand chiar si la vacanta in care urma sa plece.

DESCRIERE. Elena Baguci spune despre ea ca este hotarata, sensibila si ca are un simt al umorului dezvoltat. A fost descoperita in 2002, cand a insotit o verisoara la un casting. A urcat pentru prima data pe podiumul Gaudi, din Barcelona, si de atunci nu s-a mai oprit.

Chiar daca parintii ei au fost un pic speriati de tentatiile la care este supusa fiica lor, Elena nu a renuntat la scoala, astfel ca, din toamna, ea va urma cursurile Facultatii de Drept. Isi doreste foarte mult sa participe la o campanie Louis Vuitton, ii place sa calatoreasca, adora rochiile Chloe si Dolce & Gabbana. Nu-i place ca are tenul sensibil si ca se irita din cauza machiajelor din timpul prezentarilor.

×
Subiecte în articol: sport