x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ienei: "Aş veni preşedinte, dar doar cu Piţurcă antrenor"

Ienei: "Aş veni preşedinte, dar doar cu Piţurcă antrenor"

09 Iun 2010   •   00:00
Ienei: "Aş veni preşedinte, dar doar cu Piţurcă antrenor"
Sursa foto: /Intact Images

Anunţat de Gigi Becali drept viitorul preşedinte al Stelei, Emeric Ienei spune că situaţia din Ghencea nu este nici pe departe atât de clară. Ienei s-a întâlnit miercuri cu Victor Piţurcă pentru a vorbi despre o posibilă colaborare, dar crede că nici venirea tehnicianului nu este sigură, deoarece cerinţele sale nu au fost îndeplinite de Gigi Becali.

"Am vorbit cu Gigi Becali şi mi-am dat acceptul de a veni la Steaua ca preşedinte. Dar situaţia este delicată, fiindcă nici Piţurcă nu a semnat încă. Eu aş veni la Steaua doar cu Piţi, nimeni altcineva n-ar putea să schimbe lucrurile în Ghencea aşa cum trebuie. De ce n-a semnat Piţurcă? I-a pus lui Gigi nişte condiţii care până acum n-au fost îndeplinite. Zilele astea se va limpezi situaţia", a spus Ienei la GSP TV.

Născut la 22 martie 1937, Emeric Ienei a evoluat la Steaua Bucureşti în perioada 1957-1969, reuşind să câştige trei campionate şi trei cupe ale României. În 1986, ca antrenor principal al grupării militare, Ienei a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a salutat decizia lui Ienei. "E o victorie, mai întâi pentru că pleacă Argăseală din funcţie, iar mai apoi că cei din conducere, dar şi Becali, vor să construiască o echipă în jurul fostelor glorii. Noi doream ca Becali să plece, dar e bine şi aşa. E prematur să spun ce se va întâmpla cu protestele în continuare, dar ne vom întâlni joi sau vineri şi vom discuta", a spus purtătorul de cuvânt Marius Nicolau.

×