x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Îl luară pe Vali Bădoi

Îl luară pe Vali Bădoi

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    10 Sep 2009   •   00:00
Îl luară pe Vali Bădoi
Sursa foto: Alex Hreniuc/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Oltenii vor suplini absenţa lui Dănănae prin aducerea timişoreanului Vali Bădoi, care a semnat ieri un contract pe un an cu formaţia din Bănie.



Rămaşi descoperiţi pe flancul drept după ce Ovidiu Dănănae a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în partida naţionalei cu Ungaria, craiovenii s-au plombat destul de repede. Ieri, Valentin Bădoi a devenit jucătorul Universităţii până la finele actualului sezon, când cele două părţi vor renegocia o eventuală prelungire a înţelegerii. Bădoi a ajuns în Bănie gratis, după ce conducerea bănăţenilor a decis să-i dea drumul fără nici o pretenţie, în schimbul rezilierii contractului său, care era unul dintre cele mai mari de la Timişoara.

Ieri, Adrian Mititelu a afirmat că un alt fotbalist pe care a fost tentat să-l aducă la Universitatea este stelistul Mihăiţă Pleşan. "M-am gândit să-l aduc înapoi acasă, dar nu ştiu dacă are loc în echipă. Chiar dacă face parte din lunga listă a trădătorilor, eu ţin la Pleşan şi am discutat şi cu Gigi Becali dacă să-l iau la Craiova. Totuşi, pe undeva cred că e mai bine să merg înainte cu puştii care au ajuns deja la naţionala de tineret. Prevăd o generaţie de excepţie la Craiova peste câţiva ani. Când îşi vor da drumul la joc şi vor fi constanţi, nu ne va sta nimeni în cale în ţară", a declarat Mititelu.

În următoarea etapă, oltenii vor juca la Iaşi de abia luni, după ce LPF a decis să le aprobe cererea de amânare a întâlnirii cu "Poli" cu o zi, în urma celor cinci convocări la reprezentativa de tineret. "Nu ştiu de ce anumite echipe beneficiază de alt tratament decât noi. Luni e cea mai proastă zi pentru fotbal, trebuie să ţinem jucătorii în cantonament tot week-end-ul", a comentat tehnicianul moldovenilor, Petre Grigoraş.

×
Subiecte în articol: sport universitatea craiova