x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Îl susţin pe Mircea Sandu

Îl susţin pe Mircea Sandu

de Cornel Ionescu    |    28 Dec 2009   •   00:00
Îl susţin pe Mircea Sandu
Sursa foto: /INTACT IMAGES/GAZETA SPORTURILOR

După un sezon în care a reuşit, aproape miraculos, să-şi redreseze din mers echipa, preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu s-a destăinuit într-un interviu acordat Jurnalului Naţional.



Jurnalul Naţional: A fost un sezon mai dificil în comparaţie cu alţi ani, dar care au fost cele mai mari satisfacţii?

Jean Pădureanu: Faptul că am reuşit să redresăm situaţia grea din clasament în ultimele etape, cu speranţe pentru un viitor mai liniştit, a compensat într-un fel nemulţumirile profesionale.

De ce s-a ajuns în această situaţie, care părea la un moment dat fără ieşire?

Au fost mai multe motive, dar principala cauză a fost măsura luată la început de campionat, când am încercat să dau credit unor antrenori mai tineri (n.r. - Sandu Tăbârcă). Antrenorul era bine pregătit, educat, cu multă dorinţă de afirmare, dar nu a reuşit să se impună în faţa jucătorilor şi asta ne-a costat.

În perioada imediat următoare ce măsuri se impun?

În primul rând, am obţinut acordul antrenorului Florin Halagian, care va ocupa funcţia de director tehnic. De asemenea, vom numi un tehnician cu experienţă, care va conduce practic echipa. În această privinţă suntem în discuţii avansate cu mai mulţi antrenori, dar personal m-aş fi bucurat dacă aş fi primit acceptul lui Nicolae Manea.

A fost în acest an calendaristic, Gloria Bistriţa dezavantajată de arbitri?

În general, nu ne putem plânge, dar referitor la acest aspect, foarte important, sunt total pentru arbitrii din România. De altfel, în condiţiile actuale, Gloria nu-şi poate permite plata baremurilor pentru cei aduşi din străinătate.

Ce îşi doreşte preşedintele Jean Pădureanu de la anul 2010?

În primul rând, sănătate şi părăsirea zonei retrogradării, în aşa fel încât Gloria Bistriţa să-şi păstreze locul pe care-l merită în ierarhia fotbalului românesc.

Domnule preşedinte, urmează alegerile pentru preşedenţia FRF...


Vă pot spune că Gloria Bistriţa este pentru continuitate, iar ca o dovadă noi am trimis deja zilele trecute o adresă oficială pe adresa FRF, prin care ne-am exprimat acordul pentru realegerea preşedintelui Mircea Sandu. Este, cu siguranţă, cea mai bună variantă.

×
Subiecte în articol: sport