x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Il vor si pe Lazar

Il vor si pe Lazar

de Sorin Anghel    |    24 Iun 2005   •   00:00
Il vor si pe Lazar

Dupa ce transferul pitesteanului Andrei Prepelita a intrat in impas din cauza pretului prea mare cerut de FC Arges, Steaua incearca achizitionarea "studentului" Costin Lazar. Pentru cedarea acestuia, Sportul vrea 400.000 de dolari.

Dupa ce si-a gasit antrenor, Steaua a pornit in cautarea unor jucatori cu ajutorul carora sa-l poarte pe Gigi Becali pe arenele din Liga Campionilor.

SURPRIZA. Primul care si-a pus semnatura pe un angajament cu Steaua este fostul galatean Victoras Iacob, jucator aflat in sfera de influenta a vicepresedintelui dinamovist Gigi Netoiu. Decizia atacantului l-a infuriat pe "Comandant". Certat de Ioan Becali, proaspat numit sef la Dinamo, Netoiu a reusit sa blocheze un alt transfer al stelistilor.

CONTRA. Gigi Becali si l-a dorit foarte mult pe Andrei Prepelita in tricoul Stelei. La inceputul acestei saptamani au fost demarate negocierile, dar pitestenii nu au vrut sa lase nici un cent din pretul de un milion de dolari fixat internationalului de tineret. Asta in ciuda faptului ca situatia financiara a clubului din Trivale este una critica, iar banii obtinuti din vanzarea lui Prepelita ar fi putut salva echipa. In spatele refuzului venit de la Pitesti sta Gigi Netoiu, un apropiat al lui Viorel Ilinca, presedintele lui FC Arges. In aceste conditii, Steaua si-a luat gandul de la internationalul de tineret. Gruparea din Ghencea va incerca sa acopere plecarea lui Dorinel Munteanu prin aducerea lui Costin Lazar, de la Sportul, pentru care ofera 400.000 de dolari.

VICTORAS IACOB E STELIST
Atacantul Victoras Iacob, care a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu Steaua, astepta de mult acest transfer, despre care spune ca demonstreaza ca are valoare. "Este un transfer pe care-l asteptam de mult. Mai ramane insa sa o confirm in meciurile din campionat. La Steaua este un public minunat si sper sa fiu «adoptat», asa cum s-a intamplat si cu ceilalti fotbalisti craioveni. Sper sa fac treaba buna aici si sa am rezultate, astfel incat sa confirm increderea investita in mine de conducerea clubului", a mentionat Iacob.
×
Subiecte în articol: sport