x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Incapabili să soluţioneze

Incapabili să soluţioneze

de Marius Mihalcea    |    13 Aug 2009   •   00:00
Incapabili să soluţioneze
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

Chiar dacă a trecut de la FRF la LPF, Comisia de Disciplină şi-a păstrat obiceiul de a lungi la nesfârşit şedinţele la finalul cărora trebuie să dea un verdict.



Cel mai important caz aflat ieri pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină a fost cel legat de memoriul depus de CFR Cluj pentru incidentele de la meciul cu Steaua, în timpul căruia fanii "roş-albaştrilor" au aruncat cu diferite obiecte pe teren, printre care şi o brichetă. În acest caz, Steaua risca să se aleagă cu suspendarea terenului propriu pentru cel puţin o etapă sau cu interzicerea dreptului de a disputa următorul joc considerat acasă pe stadionul din Ghencea.

"Am făcut o apărare bună. Eu nu am oricum de ce să mă tem de decizie, atât timp cât nu o cunosc. Penalitatea sportivă oricum o primim, pentru că este prevăzută în regulament, dar ar fi bine să jucăm cu spectatori, normal, fiindcă jocul este făcut pentru suporteri", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală. Până la urmă Steaua a fost suspendată pentru o etapă, dar are mulţumirea că derby-ul cu Dinamo se va disputa cu spectatori.

Cererea lui Dinamo în vederea suspendării minime pentru jucătorii Dragoş Grigore şi Gabi Tamaş, eliminaţi în partida cu Internaţional Curtea de Argeş, solicitarea Stelei de suspendare a ceferistului Cadu pentru declaraţii calomnioase, dar şi speţa privind incidentele de la meciul Unirea Urziceni - Rapid nu au primit nici ele un răspuns până aseară, membrii Comisiei rămânând în pronunţare.

MM VOIA SPECTATORI
CFR Cluj a depus un memoriu la LPF prin care solicitau suspendarea lui Bilaşco şi a lui Maftei pentru intrările dure din timpul meciului din Supercupă, deşi aceştia nu au primit cartonaş roşu în timpul partidei. "Comisia a rămas în pronunţare. Nu am motive să fiu nici pesimist, nici optimist, proba video dă dreptate arbitrilor şi nouă. Dacă cei de la CFR Cluj, duşmanii geografiei, care au crezut că Monte Carlo e în Elveţia, vor să-mi pierd timpul pe aici, o voi face", a declarat managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, care a vorbit şi despre meciul cu Steaua.

"Noi preferam să jucăm cu spectatori meciul cu Steaua. Unirea a luat campionatul jucând numai cu spectatori. Pe orice stadion este păcat să se joace cu tribunele goale."

×
Subiecte în articol: sport fotbal comisia disciplină lpf