x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Incertitudini

Incertitudini

de Ionut Paduraru    |    12 Iun 2009   •   00:00
Incertitudini
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

Gigi Becali nu a primit ieri confirmarea că Dinu Gheorghe şi Cristiano Bergodi vor veni în Ghencea: primul nu i-a răspuns la telefon, iar al doilea a promis un răspuns pentru azi.



Finanţatorul Stelei spera să rezolve repede problema conducerii echipei pentru sezonul viitor. L-a sunat întâi pe preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, pe care îl curtează de câteva luni. "Nu mi-a răspuns la telefon, probabil pentru că vrea să rămână la Braşov", a spus Becali, această variantă fiind confirmată şi de patronul braşovenilor, Ioan Neculaie: "Unde să plece Dinu Gheorghe? Nu pleacă nicăieri, avem treabă de făcut aici, la Braşov". Nici răspunsul tehnicianului Cristiano Bergodi nu a fost, cel puţin deocamdată, afirmativ. "Am vorbit cu Bergodi. I-am spus: «Hai, Cristiano, zi repede dacă vii sau nu, hotărăşte-te!». În 24 de ore îmi va da un răspuns, poate rămâne şi el la Iaşi", a spus Becali.

VACANŢA SCURTĂ
Pentru că vor disputa primul meci din Europa League la 16 iulie, jucătorii Stelei vor avea doar 11 zile de vacanţă, înainte de reluarea pregătirilor. Ei se vor reuni la 22 iunie, iar a doua zi, la ora 8:00, au programată vizita medicală. La 25 iunie, roş-albaştrii vor pleca într-un cantonament de două săptămâni în Austria, la Velden am See.

×
Subiecte în articol: sport