x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    03 Dec 2007   •   00:00
CUPA DAVIS. Reprezentativa de tenis a SUA a căştigat Cupa Davis după ce conduce cu scorul de 3-0 Rusia, in urma primelor două zile. Victoria SUA a fost adusă de fraţii Bob şi Mike Bryan, care au căştigat meciul de dublu cu Nikolai Davidenko/Igor Andreev, cu scorul de 7-6 (7-4), 6-4, 6-2, intr-o oră şi 56 de minute de joc. In primele meciuri de simplu de vineri, Andy Roddick l-a invins pe Dimitri Tursunov, in timp de James Blake a trecut de Mihail Iujnăi. SUA căştigă Salatiera de Argint pentru a 32-a oară in istorie, dar după o absenţă de 12 ani. Ultima oară, in 1995, SUA căştigase Cupa Davis tot in faţa Rusiei, dar la Moscova.


RESTANŢÃ.... Azi, de la ora 20:30, in direct pe Kanal D, se va juca meciul Steaua - Gloria Bistriţa, restanţă din etapa a 11-a
a Ligii 1. Partida va fi condusă la centru de Marius Avram, ajutat la cele două linii de Marcel Savaniu şi de Eduard Dumitrescu.


UCRAINA. Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut poziţia de lider in Ucraina după ce Dnepr Dnepropetrovsk a invins, in deplasare, cu 3-0, pe Metalurg Doneţk. După acest meci, echipa pregătită de Oleg Protasov a trecut pe primul loc, cu două puncte mai mult decăt Şahtior, care şi-a amănat meciul din deplasare cu Zorya. Tot in etapa a 18-a din campionatul Ucrainei, Tiberiu Ghioane a marcat un gol pentru Dinamo Kiev in meciul căştigat cu 5-2, pe teren propriu, cu Cernomoreţ Odessa.


ANGLIA. Arsenal, adversara Stelei din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, rămăne neinvinsă in campionat după ce s-a impus cu 2-1, in deplasare, cu Aston Villa, in etapa a 15-a din Anglia.
Golurile echipei londoneze au fost marcate de Flamini ’23 şi
Adebayor ’36, in timp ce pentru Aston Villa a inscris Gardner, in minutul 14. Partida Arsenal - Steaua va avea loc la 12 decembrie, la Londra.


ITALIA. AC Milan a terminat la egalitate, 0-0, partida de pe teren propriu cu Juventus Torino, din etapa a 14-a a campionatului Italiei. Intr-un alt meci din Serie A, Sampdoria s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in faţa echipei Reggina. Celelalte meciuri din etapa a 14-a s-au disputat ieri.


SPANIA. FC Sevilla ajuns la a treia infrăngere consecutivă in campionat după ce a pierdut in etapa a 14-a, scor 0-1, in deplasare, cu Almeria. In aceeaşi etapă, Real Madrid a invins cu 3-1 pe Racing Santander şi s-a detaşat in fotoliul de lider, cu 32 de puncte. FC Barcelona a reuşit doar o remiză, 1-1, in deplasare, cu Espanol, şi rămăne pe locul secund, cu 28 de puncte.


HANDBAL. Campioana HCM Constanţa a invins-o ieri cu 36-25, in deplasare, pe UCM Reşiţa, in derby-ul etapei a 11-a a Ligii Naţionale. Gazdele, clasate pe locul secund in campionat, au inceput mai bine şi au condus la pauză cu 15-10, dar constănţenii au recuperat fantastic in repriza secundă, in care scorul le-a fost favorabil, 26-10.

×
Subiecte în articol: sport