x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    06 Dec 2007   •   00:00

"U" CRAIOVA. Atacantul oltenilor Ciprian Tănasă a afirmat că formaţia din Bănie va incerca să răzbune la Constanţa ratările din partida de la Piatra-Neamţ. "Cu Ceahlăul am pierdut pe măna noastră. Poate sunt subiectiv, dar vă spun că echipă mai ghinionistă ca Universitatea n-am intălnit. Cu Farul nu va fi un meci uşor, nici un joc nu seamănă cu altul. Nu contează că i-am invins la scor in tur, acum e altă situaţie, insă avem forţa să căştigăm din nou", a declarat jucătorul. (Mario Morcov)

FRF. Forul condus de Mircea Sandu a căştigat ieri procesul intentat Loteriei Romăne, care a fost obligată să plătească FRF-ului peste 17 milioane de lei (aproximativ 5 milioane de euro), ca urmare a folosirii campionatului naţional de fotbal pentru jocurile de Pronosport şi Pariloto din anul 2000 şi pănă in prezent. Conform Legii sportului 69/2000, Loteria trebuie să plătească anual FRF-ului 20% din incasările rezultate pentru cele două jocuri menţionate.

CHELSEA. Potrivit cotidianului spaniol Marca, clubul londonez patronat de Roman Abramovici a ajuns la un acord de principiu cu brazilianul Ronaldinho, care ar urma să evolueze din ianuarie 2008 pentru britanici. După toate probabilităţile, Chelsea ar fi gata să-i plătească atacantului cariocas nu mai puţin de zece milioane de euro anual. In prezent, fratele şi impresarul jucătorului, Roberto de Assis, incearcă să obţină cartea verde de la FC Barcelona.

Â

FORMULA 1. La numai o lună după ce şi-a reziliat contractul cu McLaren-Mercedes, aceeaşi echipă i-a propus acum un nou an de contract, moment in care pilotul spaniol a izbucnit in răs. "Nu sunt trei echipele care se luptă pentru Alonso, ci patru. Lupta ofertelor şi a contraofertelor creşte, iar după Red Bull, Toyota şi Renault, spaniolul s-a trezit cu surprinzătorul «căntec de sirenă» al fostei sale echipe, McLaren", notează ibericii de la As in ediţia de ieri.

×
Subiecte în articol: sport