x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Dec 2007   •   00:00

ITALIA. Adrian Mutu a fost criticat de presa italiană pentru lipsă de luciditate, imprecizie şi egoism, in urma prestaţiei pe care a avut-o in meciul pe care Fiorentina l-a pierdut in deplasare, in faţa lui Palermo, scor 0-2. "Incearcă mult, chiar şi cu capul, dar găseşte rar poarta. A fost cel mai periculos jucător al Fiorentinei, chiar dacă uneori păcătuieşte prin egoism", a notat agenţia Datasport. Avănd trei infrăngeri şi o remiză in ultimele patru partide, Fiorentina a ajuns pe locul 5 in campionat, cu 24 de puncte, zece mai puţine decăt Inter.

Â

INOT. Ionela Cozma a căştigat proba de 1.500 m liber din cadrul concursului Dutch Open Swimming Cup de la Eindhoven, fiind inregistrată cu timpul de 16 minute, 31 de secunde şi 17 sutimi. Sportiva de la CSM Piteşti se impusese anterior şi in probele de 800 m liber şi 400 m liber.

SCOŢIA. Atacantul Marius Niculae a marcat primele sale goluri pentru Inverness, in meciul căştigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in faţa formaţiei Hibernian Edinbourgh, in etapa a 16-a a campionatului Scoţiei. In clasament, Inverness ocupă locul 8, cu 19 puncte.

GERMANIA. VfB Stuttgart, campioana Germaniei, a căştigat cu 3-1 meciul de pe teren propriu, cu Wolfsburg, in etapa a 16-a a Bundesligii. Gazdele au deaschis scorul in minutul 26 prin Ciprian Marica, acesta fiind inlocuit in penultimul minut de joc. La oaspeţi, Sergiu Radu a intrat in minutul 64, iar Vlad Munteanu nu a fost inclus in lot. MSV Duisburg, cu Mihai Tararache integralist şi cu Iulian Filipescu introdus in minutul 76, a terminat la egalitate, 0-0, pe terenul lui Bayern München.

BOX. Americanul Floyd Mayweather şi-a păstrat titlul de campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBC, după ce l-a invins prin KO in repriza a 10-a pe englezul Ricky Hatton, intr-un meci disputat la Las Vegas. "Este cel mai puternic adversar pe care l-am intălnit", a declarat Mayweather, care a obţinut a 39-a victorie din carieră şi a 25-a inainte de limită. In schimb, Hatton a inregistrat prima infrăngere după 43 de meciuri.

Â

UCRAINA. In prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Ucrainei, Şahtior Doneţk a invins, in deplasare, cu 3-0, pe Vorskla Poltava, unul dintre goluri fiind marcat de romănul Răzvan Raţ, din penalty. Cu Tiberiu Ghioane integralist, Dinamo Kiev a invins

cu 3-0 pe Tavria Simferopol şi s-a calificat in semifinale, după ce in tur pierduse cu 2-0.

ATLETISM. Ancuţa Bobocel a căştigat medalia de aur la categoria de vărstă under-23, la Campionatele Europene de cros de la Toro (Spania). "Acum mă voi concentra pe Jocurile Olimpice, unde sper să fac o figură bună la 3.000 de metri obstacole", a declarat Bobocel, care in 2005 a căştigat titlul continental şi la junioare.

×
Subiecte în articol: sport