x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Dec 2007   •   00:00

FIFA. Reprezentativa de fotbal a Romăniei a ocupat locul 13 in clasamentul intocmit de FIFA pe anul 2007. Adversarele "tricolorilor" la turneul final al CE de anul viitor, Italia, Franţa şi Olanda, se situează pe poziţiile 3, 7 şi 9, plutonul fiind condus de naţionala Argentinei, urmată de Brazilia.

OBSERVATORI. Principalul finanţator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, va fi observator la partida Galatasaray Istanbul - Austria Viena, care se va disputa măine, in ultima etapă a Grupei H din Cupa UEFA. Gruparea turcă are neapărată nevoie de victorie pentru calificarea in "sferturi", in timp ce austriecii sunt ieşiţi din cursă. Meciul va fi arbitrat de o brigadă olandeză, cu Ruud Bossen la centru.

UNIREA URZICENI. Conducerea revelaţiei Ligii 1 a demarat tratativele pentru transferul a doi lituanieni, care sunt fraţi şi componenţi ai naţionalei de tineret. "Este vorba despre Giedrius Arlauskis, portar, şi Davidas Arlaukis, care evoluează ca mijlocaş la inchidere. Sunt şanse mari ca ei să vină la Urziceni şi sper să ajungem căt mai curănd la un acord cu clubul la care evoluează, Sakalas Siauliai", a declarat directorul sportiv al ialomiţenilor, Viorel Moldovan.

"U" CRAIOVA. Alături de antrenorul italian Nicolo Napoli, jucătorii Universităţii au oferit ieri cadouri de Crăciun copiilor de la centrul de plasament "Regina Maria" din Craiova. "Ne-a făcut plăcere să aducem o rază de soare acestor copii. Sper că le-am făcut o bucurie", a spus Nicolo Napoli. Prezent la acţiune, mijlocaşul Ionuţ Luţu a declarat că nu ştie dacă va fi păstrat la Universitatea şi anul viitor, existănd posibilitatea ca fotbalistul să ajungă la CSM Rămnicu-Vălcea. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport