x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Feb 2007   •   00:00
Arbitrii vor preda telefoanele
Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a hotarat ieri ca membrii brigazilor de arbitri va trebui sa inchida telefoanele mobile si sa le predea observatorilor delegati de FRF cu doua ore inainte de inceperea meciurilor, acestea urmand sa li se restituie la finalul partidelor. Masura va intra in vigoare incepand cu etapa a 21-a pentru brigazile delegate la meciurile din Liga I si din etapa a 18-a pentru cele delegate la celelalte doua ligi inferioare.

Adrian Mutu, locul 4 in clasamentul golgheterilor din Italia
Prin golul marcat in poarta lui Empoli, in meciul pe care Fiorentina l-a castigat cu 2-0, Adrian Mutu a urcat pe locul 4 in clasamentul golgheterilor din Italia, cu 11 reusite in 25 de etape. El a fost declarat cel mai bun om al meciului, site-ul goal.com acordandu-i nota 8 si considerandu-l "locomotiva Fiorentinei".

TINERET. Nationala de tineret a tarii noastre va intalni echipa Irlandei de Nord intr-o partida amicala, ce se va disputa la 24 martie. Meciul va avea loc in Romania, dar locul de desfasurare nu a fost inca stabilit. Reprezentativa pregatita de Emil Sandoi mai are programat un amical pe teren propriu la 28 martie, impotriva Poloniei.

TENIS. In urma rezultatelor inregistrate in turneul de la Rotterdam, Andrei Pavel a urcat 25 de locuri in clasamentul ATP Race, pana pe pozitia a 82-a, fiind cel mai bine plasat dintre jucatorii romani. In schimb, Victor Hanescu a coborat pana pe locul 155, cu sapte pozitii mai jos decat saptamana trecuta. In ierarhia ATP Entry, Pavel este pe locul 107, iar la dublu, pe pozitia a 34-a.

TURCIA. Daniel Pancu a marcat doua goluri pentru Bursaspor in meciul pe care aceasta la castigat cu 3-1 in fata lui Sakaryaspor, in etapa a 22-a a campionatului Turciei. El a fost desemnat cel mai bun jucator al partidei, primind nota 8 din partea cotidianului Fanatik, in timp ce colegul sau, Cornel Frasineanu, a fost notat cu 7. Pancu a primit insa un cartonas galben si va lipsi la urmatorul meci al echipei sale. "Stiam ce jucator de calitate este Pancu. El este o marca importanta, un jucator care va fi foarte util echipei", a declarat un oficial al clubului turc.

TENIS. Jucatorul de tenis Roger Federer (foto), numarul unu mondial, a fost promovat oficial la rangul de erou national de Posta din Elvetia, care a decis sa emita un timbru cu efigia sa. "Avand in vedere succesele sportive, Roger Federer este unul dintre cei mai mari ambasadori ai Elvetiei in lume", a anuntat Posta elvetiana, care dedica pentru prima oara un timbru unei personalitati in viata. Avand o valoare de un franc elvetian (0,61 euro), acest timbru va fi prezentat si va fi disponibil incepand cu data de 10 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport