x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Mai 2008   •   00:00

TURCIA - Hagi, aproape de Galatasaray

Cotidianul turc Fotomac a anunţat că Gheorghe Hagi s-a înţeles în mare măsură cu oficialii clubului Galatasaray pentru preluarea postului de antrenor principal. “Conducerea i-a făcut o ofertă pe care Hagi, care se află la Istanbul de mai multe zile, o priveşte cu căldură. Anunţul oficial se va face în perioada următoare”, a scris Fotomac, care a amintit că Hagi a mai antrenat pe “Cim Bom” în perioada 2004-2005, reuşind să cîştige Cupa Turciei.

STEAUA - Emeghara s-a operat la Bologna

Fundaşul Ifeanyi Emeghara s-a operat vineri, la Clinica Isokinetic din Bologna, el suferind o artroscopie la genunchiul drept, în timpul căreia i s-a efectuat şi o meniscotomie la meniscul extern. El a fost supus şi unei artroscopii în scop diagnostic la genunchiul stîng, care nu a relevant nici o leziune. Fotbalistul va începe recuperarea săptămîna viitoare, estimîndu-se că va deveni apt de joc în maximum patru luni.

BISTRIŢA - Tătăruşanu, dorit de Marseille

Portarul naţionalei de tineret a României, Ciprian Tătăruşanu, se află în atenţia echipei Olympique Marseille, ocupanta locului 4 în campionatul Franţei. Potrivit publicaţiei Ouest-France, fotbalistul bistriţean ar urma să-l înlocuiască pe Cedric Carraso, a cărui plecare este certă. De serviciile lui Tătăruşanu se mai interesează Blackburn Rovers şi Dinamo Bucureşti, ultima avînd nevoie de un portar în cazul în care Lobonţ se va transfera în Italia. 

RUGBY - Dinamo a cucerit Cupa României

Finala Cupei României, disputată ieri pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, a fost cîştigată de echipa Dinamo, care dispus cu scorul de 30-18 de Steaua. “Roş-albaştrii” au condus cu 18-15 pînă aproape de final, însă Dinamo a întors rezultatul graţie a două eseuri înscrise în ultimele minute de Răzvan Stanca şi Florin Teaşcă. De altfel, Stanca a fost eroul meciului, acesta reuşind să mai puncteze din şase lovituri de pedeapsă şi o transformare.

TENIS - Stepanek l-a învins pe Roger Federer

Cehul Radek Stepanek a furnizat surpriza sferturilor de finală ale turneului de Masters Series de la Roma, care este dotat cu premii de 2,3 milioane de euro, el reuşind să-l învingă pe numărul unu mondial, elveţianul Roger Federer, cu scorul de 7-6, 7-6. În vîrstă de 29 de ani şi aflat doar pe locul 27 în clasamentul AFP, Stepanek a obţinut a doua victorie în faţa lui Federer în cele şase întîlniri directe disputate pînă acum, precedenta datînd din 2002.

ATLETISM - Liliana Popescu, locul 1 la Doha

Proba feminină de 1.500 m din cadrul Super Grand Prix-ului de la Doha (Qatar) a fost cîştigată de românca Liliana Popescu, care a fost înregistrată cu timpul de 4 minute, 5 secunde şi 2 sutimi. O altă alergătoare din ţara noastră, Cristina Casandra, finalistă la Campionatele Mondiale de anul trecut, a ocupat doar locul 5 în cursa de 3.000 m obstacole, fiind cronometrată în 9 minute, 42 de secunde şi 88 de sutimi. 

 

×
Subiecte în articol: sport