x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Mai 2008   •   00:00

ITALIA. Adrian Mutu, atacantul echipei Fiorentina, a ocupat locul doi într-un sondaj la care au participat elevii şi studenţii din Florenţa, în urma căruia a fost stabilit personajul sportiv al sezonului 2007/2008. Mutu a fost devansat de antrenorul său, Cesare P

ITALIA. Adrian Mutu, atacantul echipei Fiorentina, a ocupat locul doi într-un sondaj la care au participat elevii şi studenţii din Florenţa, în urma căruia a fost stabilit personajul sportiv al sezonului 2007/2008. Mutu a fost devansat de antrenorul său, Cesare Prandelli, care va primi trofeul “Assi Banca Toscana”.

ANGLIA. Sir Alex Ferguson a fost desemnat pentru a doua oară managerul anului de Asociaţia antrenorilor de fotbal din Anglia. Scoţianul, care se află de 22 de ani pe banca lui Manchester United, a mai primit acest trofeu în 1999. La sfîrşitul săpămînii trecute United a cîştigat al 17-lea titlu din istorie, al zecelea sub comanda lui Ferguson, ceea ce nici un alt antrenor nu a reuşit pînă acum.

FRANŢA. Atacantul Claudiu Keşeru a marcat două goluri din penalty pentru Libourne, în meciul pierdut cu scorul de 5-2 în faţa lui Amiens, rezultat în urma căruia echipa sa a retrogradat în liga a treia franceză. Venit la Libourne sub formă de împrumut de la Nantes, internaţionalul român de tineret a marcat 11 goluri în 16 partide.

UTA. Retrogradată în Liga a II-a la finalul acestui campionat, formaţia arădeană a rămas fără director sportiv, după ce Paul Ca­zan sşi-a anunţat ieri de­mi­sia. Cazan a venit la Arad vara trecută ca director executiv, iar în iar­nă a preluat funcţia de director sportiv, după demisia lui Marcel Coraş. UTA s-ar putea despărţi şi de jucătorii Dorel Zaharia şi Florin Dan, ambii doriţi de Gaz Metan Mediaş. Primul are o clauză de reziliere de 150.000 de euro.

KAIAC-CANOE. De mîine şi pînă duminică, la Milano vor avea loc Campionatele Europene de seniori, la care România participă cu 17 sportivi. Obiectivul acestora este cîştigarea a 3-4 medalii şi calificarea a cel puţin un echipaj la JO de la Beijing. Pînă acum, ţara noastră are patru echipaje calificate la Beijing, toate în probele de canoe.

×
Subiecte în articol: sport