x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Feb 2007   •   00:00
Unirea Urziceni cere demisia sefului arbitrilor
In urma meciului de la Galati, la finele caruia a criticat dur arbitrajul lui Marian Salomir, clubul Unirea Urziceni cere demisia presedintelui CCA, Gheorghe Constantin (foto). "Unirea Urziceni s-a saturat de explicatiile domnului Gheorghe Constantin, care si-a dovedit pana acum incapacitatea de a conduce un astfel de for, si ii cere oficial demisia. Jocurile de culise nu au incetat", scrie intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

Pavel si Waske au prins finala la dublu, la Rotterdam
In finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Rotterdam, s-au intalnit aseara perechile Andrei Pavel (foto) / Alexander Waske (Romania / Germania) si Martin Damm/ Leander Paes (Cehia / India). Damm si Paes s-au impus cu 6-3, 6-7, 10-7.

OLANDA. Cu George Ogararu in formatia de start, Ajax Amsterdam a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu AZ Alkmaar, contand pentru etapa a 26-a a campionatului Olandei. Ogararu a fost inlocuit in minutul 62 de Maduro, in timp ce Nicolae Mitea a ramas pe banca de rezerve pana la finalul partidei.

INCIDENTE. Treisprezece persoane au fost ranite si 27 au fost retinute, in urma incidentelor produse intre suporteri si fortele de ordine, dupa meciul Steaua Rosie - Partizan Belgrad, scor 2-4, din etapa a 28-a a campionatului Serbiei. Suporterii Stelei Rosii, furiosi din cauza infrangerii, au ridicat baricade in centrul Belgradului, politia calare fiind obligata sa intervina. O persoana a ajuns in stare grava la spital, dupa ce o petarda i-a explodat in fata.

ATLETISM. Vicecampioana olimpica la 400 m garduri, Ionela Tarlea-Manolache, a castigat proba de 400 m din cadrul reuniunii in sala de la Atena, fiind cronometrata in 53,07. Pe locul al doilea s-a clasat Grazyna Prokopek (Polonia), cu timpul de 53,24, a treia sosind o alta romanca, Angela Morosanu, in 53,28.

RUGBY. In etapa a treia a Turneului celor Sase Natiuni, la Dublin, Irlanda a surclasat reprezentativa Angliei, cu scorul de 43-13. Franta a invins, pe teren propriu, reprezentativa Tarii Galilor, cu 32-21, iar Italia a furnizat o mare surpriza, reusind sa obtina prima victorie in deplasare de cand participa la acest turneu, 37-17 cu Scotia, la Edinbourgh. In clasament conduce Franta, cu 6 puncte, urmata de Irlanda si de Anglia cu cate 4 puncte.

×
Subiecte în articol: sport