x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    16 Mai 2008   •   00:00

GLORIA BISTRIŢA. Gruparea ardeleană a făcut primele mişcări pe piaţa transferurilor în vederea sezonului viitor. Astfel, foştii jucători ai Universităţii Cra­iova Velcovici şi Ciucă urmează s&am

GLORIA BISTRIŢA. Gruparea ardeleană a făcut primele mişcări pe piaţa transferurilor în vederea sezonului viitor. Astfel, foştii jucători ai Universităţii Cra­iova Velcovici şi Ciucă urmează să semneze pe trei ani cu formaţia pre­gătită de Ioan Ovidiu Sabău, oltenii urmînd a încasa 200.000 de euro. Cei doi se aflau în stare de sus­pendare după ce depuse­seră me­morii pentru a deveni jucători liberi.

POLI IAŞI. Preşedintele So­rin Boca a anunţat că s-au achitat datoriile şi aşteaptă să primească licenţa pentru a putea evolua şi se­zo­nul viitor în Liga 1. “Cu ajutorul investitorilor, dar şi cu împrumuturi la anumite persoane, am re­u­şit să rezolvăm problema datorii­lor. Aşteptăm Comisia de Licen­ţi­e­re pentru a prezenta toată documentaţia”, a declarat oficialul ieşenilor.

U CRAIOVA. Mijlocaşul “alb-albaştrilor” Ionuţ Luţu ar putea părăsi gruparea olteană, avînd oferte de la două echipe din prima ligă suedeză. “Agentul meu mi-a spus că Gefle şi GAIS sînt interesate de mine. Voi analiza ofertele şi în cîteva zile o voi alege pe cea mai bună”, a confirmat cel poreclit “Hagiluţu”.

DARTS. Sîmbătă, de la ora 11:30, la Club Maxx din Regie va avea loc o conferinţă de presă cu ocazia lansării proaspetei înfi­in­ţa­te Federaţii Române de Darts. Cu această ocazie va avea loc şi un con­curs cu premii totale de 2.000 de euro, lansarea-concurs fiind pregătită prin cîteva concursuri-pilot în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

STRANIERI. Fostul bistri­ţean Laszlo Sepsi (foto dreapta), sub contract cu Benfica Lisabona, va fi îm­pru­mutat sezonul următor la o altă grupare, conform cotidia­nului A Bola. Transferat în luna ianua­rie, internaţionalul de ti­ne­ret a evo­­luat în şapte partide pentru “vulturi”, însă o decizie finală va fi luată după numirea noului antre­nor. În Italia, jucătorul lui AS Ro­ma Adrian Piţ ar urma să fie mo­ne­dă de schimb la transferul lui Di Natale, de la Udinese.

×
Subiecte în articol: sport