x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Mai 2008   •   00:00

PANDURII - Djakpa a marcat pentru Cote d’Ivoire

Fundaşul echipei Pandurii Tîrgu-Jiu, Constant Djakpa, a înscris un gol pentru naţionala olimpică a statului Cote d’Ivoire, care a învins cu scorul de 1-0 reprezentativa SUA, în turneul de tineret de la Toulon. El a transformat un penalty acordat în minutul 70, după ce în prima repriză mai avusese o bună ocazie de a înscrie dintr-o lovitură liberă. Djakpa s-a accidentat uşor în repriza secundă, fiind călcat pe picior de un adversar.

ITALIA - Mutu zice că nu vrea la Schalke 04

Internaţionalul român Adrian Mutu a declarat pentru publicaţia germană Kicker că doreşte să ră­mînă la Fiorentina, nefiind interesat de un transfer la Schalke 04, ocupanta locului 3 în Bundesliga. “Nu ştiu nimic despre tratative. Dacă Fiorentina m-a oferit, aş fi foarte deza­măgit. Schalke e o echipă importantă în Germania, ar fi o onoare să primesc o ofertă de la ei, dar vreau să rămîn la Fiorentina”, a spus Mutu.

AMICAL - Rusia a făcut scor cu Kazahstan

Într-un meci de pregătire în vederea turneului final al CE de fotbal, disputat la Moscova, Rusia a învins cu scorul de 6-0 pe Kazahstan, prin golurile marcate de Pogrebniak (penalty), Bistrov, Ziria­nov, Bilialetdinov (penalty), Torbinski şi Sicev. Pînă la turneul final, Rusia va mai disputa două jocuri, cu Serbia (28 mai) şi cu Lituania (4 iunie). La EURO 2008 Rusia va evolua în Grupa D, alături de Spania, Grecia şi Suedia.

BASCHET - “U” Cluj conduce în finala CN

Echipa masculină “U” Mobitelco Cluj a învins, pe teren propriu, cu scorul de 77-68, pe CSU Ploieşti, în cel de-al treilea meci al finalei Campionatului Naţional, rezultat în urma căruia a preluat conducerea la gene­ral cu 2-1. Finala se dispută după sistemul “cel mai bun din şapte jocuri”. Formaţia clujeană mai are nevoie de încă două victorii pentru a pune capăt seriei de patru titluri consecutive cîştigate de ploieşteni.

TENIS - Cinci români la Roland Garros

Jucătorul român Victor Crivoi a acces pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, după ce l-a învins în ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros pe argentinianul Sebastian Decoud, scor 6-4, 6-4. În schimb, Monica Niculescu a fost eliminată de croata Jelena Padzici (Croaţia). În afară de Crivoi, pe tablou se vor mai afla Victor Hănescu, Edina Gallovits (foto), Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru.

Volei masculin - România, învinsă la zero

În primul meci al turneului de la Poprad (Slovacia), contînd pentru grupa A a preliminariilor Campionatului European masculin de anul viitor, reprezentativa României a fost învinsă cu scorul de 3-0, după 79 de minute de joc, de Ucraina. Din grupă mai fac parte Slovacia şi Cehia. Următorul turneu preliminar se va disputa la Plzen. Ocupanta primului loc se califică la turneul final, iar a doua clasată va disputa un baraj.

×
Subiecte în articol: sport