x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    29 Mai 2008   •   00:00

LICENŢE. Aflate în pericol de a fi retrogradate din cauza neplăţii unor datorii către stat sau foşti şi actuali angajaţi, clu­burile Poli Iaşi, Oţelul Galaţi şi Gloria Buzău au primit licenţa din partea comisiei de specialitate din cadrul FRF şi vor putea evolua şi în sezonul viitor în Liga I. Dacă una dintre aceste echipe ar fi fost retrogradată, atunci Ceahlăul Piatra Neamţ şi-ar fi păstrat locul în Liga I. Preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan, a anunţat că va contesta decizia la FRF şi la UEFA.

AVIAŢIE. Aerodromul de la Clinceni, aflat pe Şoseaua Alexandriei, la 15 kilometri de Bucu­reşti, lîngă Comuna Cornetu, va găzdui sîmbătă, 31 mai, începînd cu ora 11:00, un miting aviatic prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului. Hawks of Romania, echipa reprezentativă de acrobaţie ae­riană, va efectua evoluţii solo, cu formaţii de două şi de patru avioane. Vor mai putea fi urmărite acrobaţii cu planoare şi paraşutişti, elicoptere, aeronave ultrauşoare şi baloane private.

TENIS. Victor Hănescu s-a calificat în turul secund al tur­neului de Grand Slam de la Roland Garros, în urma victoriei cu 4-6, 6-2, 4-6, 6-4, 6-3 obţinută în faţa israelianului Dudi Sela. În schimb, Victor Crivoi a fost învins în turul inaugural de spaniolul David Marrero cu scorul de 6-3, 6-3, 5-7, 6-4.

RAPID. Directorul general Constantin Zotta a confirmat că echipa spaniolă din liga secundă Murcia este interesată de servi­ciile atacantului Ranko Despotovici (foto): “Deocamdată sînt doar discuţii. Eventualul său transfer nu are legătură cu noul antrenor, Bölöni sau cine va fi”. Rapid l-a adus pe Despotovici în iarnă de la Vojvodina Novi Sad pentru 1,2 milioane de euro, fiind dispusă să-l cedeze pentru două milioane de euro. În ceea ce priveşte venirea lui Bölöni, Zotta a declarat că tehnicianul va semna contractul în următoarele zile.

×
Subiecte în articol: sport