x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Iul 2008   •   00:00

SCRIMĂ. Ana Maria Brînză a cîştigat medalia de argint în proba de spadă din cadrul Campionatelor Europene de la Kiev. Sportiva română a fost învinsă în finală, cu scorul de 15-10, de Adrienn Hormay (Ungaria).



SCRIMĂ. Ana Maria Brînză a cîştigat medalia de argint în proba de spadă din cadrul Campionatelor Europene de la Kiev. Sportiva română a fost învinsă în finală, cu scorul de 15-10, de Adrienn Hormay (Ungaria).

POLO. Reprezentativa de polo a României a pierdut cu 4-8 (1-2, 2-1, 0-3, 1-2) în faţa Germaniei, în a patra partidă susţinută în grupa B a CE. În urma acestui rezultat, echipa noastră a pierdut orice şansă de calificare în faza următoare. La CE, România mai înregistrase două înfrîngeri (6-10 cu Macedonia şi 7-12 cu Italia) şi un rezultat de egalitate (6-6 cu Serbia).

TENIS. Spaniolul Rafael Nadal a cîştigat turneul de la Wimbledon după ce s-a impus în finală în faţa numărului unu mondial, elveţianul Roger Federer, cu scorul de 6-4, 6-4, 6/7 (5), 6-7 (8), 9-7. "Este imposibil să explic ceea ce am simţit la ultima minge. Este un vis. Este greu să joci împotriva lui Roger, cel mai bun tenisman din istorie", a spus Nadal.

STEAUA. Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a declarat că echipa nu a făcut o ofertă oficială pentru fundaşul stelist Dorin Goian. "Doar ne-am interesat despre un posibil transfer. Nu ştiu dacă îl luăm, decizia îi aparţine în totalitate antrenorului Iuri Semin. Dacă el o va cere, vom demara negocieri pentru Goian", a spus Surkis.

HANDBAL. Antrenorul reprezentativei feminine a României, Gheorghe Tadici, nu mai poate acorda declaraţii oficiale în urma unei decizii a FRH. "S-au stabilit nişte reguli în Consiliul de Administraţie al federaţiei. Înaintea plecării la JO declaraţiile pe probleme administrative le va da preşedintele Cristian Gaţu, cele pe probleme tehnice directorul tehnic Remus Drăgănescu, iar cele privind activitatea la echipă antrenorul Dumitru Muşi. E mai bine aşa. De cîte ori am avut rezultate mai bune cu echipa naţională, parcă atunci am fost atacat mai mult de presă", a spus Tadici.

Mirel Rădoi şi-a reluat antrenamentele
Căpitanul stelist, Mirel Rădoi, a făcut ieri primul antrenament normal după accidentarea gravă suferită în timpul partidei cu Italia de la CE. El a folosit în premieră masca de protecţie pe care o va purta în următoarea perioadă pentru a evita o lovitură în zona afectată a feţei. Rădoi nu a participat la primul cantonament al Stelei din această vară, dar va pleca mîine cu echipa în al doilea stagiu de pregătire, care va avea loc tot în Austria, la Flachau.

Răzvan Raţ: "Sînt foarte interesat de un transfer la Celtic"
Fundaşul Răzvan Raţ a declarat că şi-ar dori să ajungă la Celtic Glasgow dacă scoţienii vor face o ofertă pentru el. "Cu Şahtior am jucat de două ori pe Stadionul Celtic Park şi e o atmosferă fantastică. Sper să am şansa să joc din nou acolo", a spus internaţionalul român.

×
Subiecte în articol: sport