x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Iul 2008   •   00:00

GERMANIA. Atacantul Claudiu Niculescu a marcat trei goluri pentru MSV Duisburg într-un meci amical cu formaţia de amatori DSV 1900, cîştigat cu scorul de 12-0. Niculescu a evoluat tot meciul şi a marcat în minutele 14, 50 şi 82.



GERMANIA. Atacantul Claudiu Niculescu a marcat trei goluri pentru MSV Duisburg într-un meci amical cu formaţia de amatori DSV 1900, cîştigat cu scorul de 12-0. Niculescu a evoluat tot meciul şi a marcat în minutele 14, 50 şi 82.

HANDBAL. Naţionala feminină a României a cîştigat medalia de bronz la CM Universitar din Italia după ce a trecut în finala mică de Serbia, scor 46-32 (25-15). În grupe B, echipa României, antrenată de Ioan Băban, a învins deţinătoarea titlului, Polonia, cu 32-27, şi Serbia, scor 33-29. În sferturi, handbalistele tricolore au trecut cu 36-26 de Azerbaidjan, dar în semifinale au cedat în faţa Ungariei, 30-32.

BOX PROFESIONIST. Pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko şi-a păstrat titlurile IBF şi WBO la categoria grea, după ce l-a învins prin KO în runda a 11-a pe americanul Tony Thompson, într-o gală desfăşurată la Hamburg. Următorul adversar al lui Klitschko va fi rusul Alexander Povetkin, în luna noiembrie.

NATAŢIE. Înotătorul american Eric Shanteau, 24 de ani, calificat la Jocurile Olimpice de la Beijing, suferă de cancer la testicule. Shanteau, calificat pentru proba de 200 de metri bras, îşi va amîna tratamentul pentru a participa la JO. Înotătorul a aflat că este bolnav cu o săptămînă înainte de selecţiile olimpice, dar deoarece a fost depistat în fază incipientă are şanse mari să se vindece.

BOX AMATOR. Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, a anunţat că la lotul naţional va fi adus un antrenor cubanez. "La Biroul Federal am discutat în principal despre situaţia boxului românesc şi modalităţile de revigorare a acestuia. Vom aduce un antrenor cubanez la lotul naţional. Purtăm discuţii cu mai mulţi antrenori. La Beijing, delegaţia României o să fie alcătuită din trei persoane: cei doi boxeri calificaţi, Ionuţ Gheorghe şi Georgian Popescu, şi antrenorul lui Ionuţ, Ilie Dascălu", a spus Obreja.

Tineretul, la Iaşi cu Ţara Galilor
Antrenorul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a anunţat că meciul de la 10 septembrie cu Ţara Galilor, ultimul din preliminariile CE 2009, se va disputa la Iaşi, pe Stadionul Emil Alexandrescu. "Le sîntem datori ieşenilor cu o victorie şi o calificare, după ce ne-au încurajat fantastic cu Franţa. Sperăm să ne poarte noroc", a spus Săndoi.

Cosmin Contra vrea să mai rămînă un an la Getafe
Cotidianul Marca a scris ieri că antrenorul lui Getafe, Victor Munoz, se bazează pe serviciile fundaşului Cosmin Contra în sezonul viitor: "Contra vrea să continue la Getafe. Românul intenţionează să ducă la capăt anul de contract care i-a rămas şi Munoz contează pe el".

×
Subiecte în articol: sport