x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Aug 2008   •   00:00

21 august 2008



India şi-a schimbat căpitanul de echipă de Cupa Davis
Leander Paes  a demisionat din funcţia de căpitan al echipei de tenis a Indiei, înaintea întîlnirii cu România, din cadrul barajului pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, 19-21 septembrie, la Bucureşti. Căpitan nejucător va fi Misra, iar Paes îşi va păstra locul în echipă.

DNA. După Ioan Becali, alţi doi oameni de fotbal au fost audiaţi ieri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în cazul transferurilor de jucători în perioada 1990-2005. Este vorba despre fostul vicepreşedinte al FC Dinamo, Gigi Neţoiu, căruia i s-a prezentat un dosar privind transferul lui Dan Alexa în China, şi de preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica. "În cursul săptămînii viitoare voi răspunde problemelor ridicate de procurori", a declarat Neţoiu.

ANTRENORI. Într-un meci amical disputat la Pireu, echipa Al Hilal, pregătită de antrenorul român Cosmin Olăroiu (foto), a pierdut categoric, scor 0-4, în faţa campioanei Greciei, Olympiakos. Golurile grecilor au fost înscrise de Galletti, Darko Kovacevici, care a reuşit o "dublă", şi Belluschi, ultimul fiind dorit de Steaua cu ceva timp în urmă.

FRANŢA. Jucătorul lui Fenerbahce Istanbul Mateja Kezman a fost împrumutat un sezon la echipa franceză Paris Saint-Germain. "Sînt foarte fericit, a fost unul dintre visurile copilăriei de a juca la PSG, o mare echipă", a declarat atacantul sîrb, care a trecut cu succes şi vizita medicală. "A făcut un sacrificiu financiar pentru a ajunge la PSG", a precizat şi preşedintele grupării pariziene, Charles Villeneuve.

PANDURII. Cu doar un punct reuşit în primele patru etape, situaţia antrenorului Eugen Neagoe este destul de complicată, iar sîmbătă, la Tg. Jiu, va veni FC Argeş. Preşedintele Marin Condescu dezminte însă o eventuală despărţire de tehnician în cazul unui nou pas greşit. "Chiar dacă nu cîştigăm cu Argeşul, Neagoe rămîne la echipă", a declarat oficialul gorjenilor.

×
Subiecte în articol: sport