x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Aug 2008   •   00:00

FC ARGEŞ. Mijlocaşul Monel Cîrstoiu, accidentat grav de Alexandru Piţurcă în timpul partidei de luni cu Pandurii, a fost diagnosticat cu fractură de peroneu şi nu va mai putea juca în turul acestui campionat.



FC ARGEŞ. Mijlocaşul Monel Cîrstoiu, accidentat grav de Alexandru Piţurcă în timpul partidei de luni cu Pandurii, a fost diagnosticat cu fractură de peroneu şi nu va mai putea juca în turul acestui campionat. “Sînt foarte dezamăgit de cele întîmplate. Joi va trebui să mă operez la Piteşti, îmi este foarte greu. Nu cred că Piţurcă a vrut să mă accidenteze, mai ales că era 3-1 pentru Pandurii. Eu am alunecat, iar el a căzut cu toată greutatea corpului pe piciorul meu. Imediat după meci m-a sunat, şi-a cerut scuze”, a spus Cîrstoiu. “A fost o întîmplare nefericită, nu l-am accidentat cu intenţie”, a spus Piţurcă jr.

TENIS. Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. În manşa inaugurală, sportiva română a învins-o cu 6-4, 4-6, 6-2 pe Lucie Safarova (Cehia). În turul doi, Cîrstea o va întîlni pe Svetlana Kuzneţova (Rusia), care a trecut de chinezoaica Shuai Zhang, scor 6-4, 6-2.

ITALIA. Atacantul Adrian Mutu, care a suferit o luxaţie la cot în timpul unui antrenament al echipei naţionale a României, are şanse mari să joace pentru Fiorentina în meciul cu Juventus, din prima etapă a campionatului italian, dar nu va fi forţat în meciul de azi cu Slavia Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Internaţionalul român, convocat pentru partidele cu Lituania şi Insulele Feroe din luna septembrie, va purta în continuare un bandaj semirigid la cot.

ANCHETĂ. Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a mers ieri la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde i-a fost prezentat materialul de urmărire penală în dosarul transferurilor frauduloase de jucători. La ieşirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ 40 de minute, Borcea nu a vrut să facă nici o declaraţie. Săptămîna trecută, procurorii le-au prezentat materialele de urmărire penală lui Gigi Neţoiu, Mihai Stoica, Victor Becali şi Ioan Becali, în perioada următoare fiind aşteptaţi la DNA Gică Popescu şi Jean Pădureanu.

ANGLIA. Mijlocaşul brazilian Robinho este pe punctul de a se transfera de la Real Madrid la Chelsea, a declarat impresarul jucătorului, Wagner Ribeiro. “Cele două părţi sînt foarte aproape de un acord. Robinho are nevoie de o nouă provocare şi cariera sa la Madrid e aproape de final”, a declarat Ribeiro pentru Daily Mirror. Real a respins o primă ofertă a lui Chelsea, în valoare de 25,3 milioane de euro, londonezii ridicînd apoi miza la 35,2 milioane de euro.

CUPA UEFA.
Clubul Austria Viena va împărţi cu gruparea FC WIT Georgia încasările de la meciul din turul doi preliminar al Cupei UEFA, care va avea loc mîine. “Sperăm să le putem oferi 30.000 de euro”, a declarat un responsabil al clubului vienez, care vrea să împartă în jumătate încasările rezultate din drepturile tv, publicitate şi vînzarea de bilete. FC WIT a fost privată de încasări în urma anulării meciului-tur, din cauza conflictului armat dintre Rusia şi Georgia.

Brazilianul Rivaldo pleacă de la AEK Atena în Uzbekistan
Starul Rivaldo (36 de ani), fost campion mondial cu naţionala ţării sale în 2002, şi-a reziliat contractul cu echipa greacă AEK Atena şi s-a transferat la clubul Bunyodkor, din Uzbekistan. “Sînt la finalul carierei şi nu puteam refuza această ofertă foarte bună”, a spus Rivaldo.

Francezii au inspectat stadionul Farul
Pierre Mankowski, secundul selecţionerului reprezentativei Franţei, Raymond Domenech, a inspectat luni stadionul Farul din Constanţa, cel care va găzdui, la data de 11 octombrie, partida dintre România şi naţionala Cocoşului Galic din cadrul grupei a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial 2010. “Sîntem mulţumiţi de condiţiile pe care le oferă complexul Farul, e în regulă tot ce am văzut”, a declarat Mankowski.

×
Subiecte în articol: sport