x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Oct 2008   •   00:00

14 octombrie 2008:Demolarea stadionului municipal "Ion Moina" din Cluj-Napoca va costa circa 1,5 milioane de lei.




DEMOLARE:"CADE" STADIONUL LUI "U"

Demolarea stadionului municipal "Ion Moina" din Cluj-Napoca va costa circa 1,5 milioane de lei. Lucrările implică demolarea celor două tribune şi a peluzei, durata termenului de finalizare fiind de şase luni începând de la data atribuirii contractului, care va avea loc în urma unei licitaţii, în luna noiembrie. Construirea noului stadion ar putea începe la mijlocul anului viitor iar lucrările ar putea fi încheiate la sfârşitul lui 2010. Noua arenă va avea o capacitate de 30.000 de locuri, va avea instalaţie de nocturnă şi va respecta standardele FIFA şi UEFA. Pe lângă stadion, proiectul prevede construirea unui complex care să includă şi o sală polivalentă de 10.000 de locuri.

GERMANIA: KURANYI, IERTAT, DAR NECONVOCAT
Kevin Kuranyi i-a cerut scuze selecţionerului Joachim Low pentru comportamentul avut înaintea meciului Germania - Rusia. Potrivit Federaţiei Germane de Fotbal, antrenorul a acceptat scuzele jucătorului dar a decis să nu-l mai cheme la lot pentru meciurile viitoare. Atacantul de origine braziliană a părăsit cantonamentul echipei naţionale înaintea partidei de sâmbătă seară cu Rusia, după ce a aflat că nu va fi titular. "Să reacţionezi aşa cum a făcut-o Kevin nu este un lucru pe care îl pot accepta şi de aceea am decis să nu mai contez pe el la următoarele meciuri ale naţionalei", a explicat Joachim Low.

ITALIA: FĂRĂ FANI ÎN DEPLASARE
Preşedintele Federaţiei Italiene de fotbal, Giancarlo Abete, intenţionează să interzică accesul suporterilor italieni la meciurile squadrei azzurra din deplasare, din cauza incidentelor petrecute la meciul de sâmbătă din Bulgaria (0-0), din preliminariile CM 2010. Un grup de fani italieni au efectuat salutul fascist şi au aruncat cu sticle în suporterii bulgari, înainte de partida de la Sofia. De asemenea, trei italieni au fost arestaţi pentru că au ars un steag bulgar. Căpitanul naţionalei Italiei, Fabio Cannavaro, este de acord cu linia dură promovată de federaţie: "Dacă asta este singura cale de a evita seri ca cea de la Sofia, atunci este decizia corectă."


TENIS: NADAL RĂMÂNE LIDER, HĂNESCU PE 73
Victor Hănescu a coborât o poziţie şi ocupă locul 73, cu 579 puncte, în clasamentul ATP, dat publicităţii ieri. În schimb, Victor Crivoi a urcat patru locuri şi se află pe poziţia 141, cu 313 puncte. Adrian Cruciat ocupă locul 167, iar Adrian Ungur se află pe 243. Lider mondial se menţine spaniolul Rafael Nadal, cu un total de 7.000 de puncte. Tenismanul iberic este urmat de elveţianul Roger Federer (5.930 puncte) şi de sârbul Novak Djokovici (4.725 puncte). La feminin, cea mai bine clasată româncă este Sorana Cârstea, care se află pe poziţia 39 în clasamentul WTA, cu 723 puncte. Primul loc în ierarhia mondială îl ocupă Jelena Jankovici (4.555 p).

×
Subiecte în articol: sport