x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Oct 2008   •   00:00

17 octombrie 2008:Victor Hănescu a ratat miercuri seară accesul în optimile de finală ale turneului Masters Series de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 2,27 milioane de euro.



HĂNESCU, ABANDON
Victor Hănescu a ratat miercuri seară accesul în optimile de finală ale turneului Masters Series de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 2,27 milioane de euro. Hănescu a abandonat partida din turul doi cu sârbul Novak Djokovici, numărul 3 ATP, la scorul de 7-6 (10/8), 6-7 (6/8), 1-3. În primul set, Hănescu reuşise un break, conducând cu 3-1 şi 40-0, dar Djokovici a reuşit să ducă setul în tie-break. La scorul de 1-1 în setul decisiv, Hănescu a cerut intervenţia medicului. Pentru participarea la Madrid, Hănescu va primi 35 de puncte ATP şi un cec în valoare de 15.000 de euro.

RUGBIŞTI PRĂDAŢI
Naţionala de rugby U21 a României a câştigat semifinala de la CE din Germania, 32-8 cu Portugalia. Din păcate, vestiarul echipei noastre a fost spart în timpul jocului, de unde s-au furat echipamente, acte şi bani. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu vestiarul Portugaliei. "În loc să ne pregătim de finală, stăm şi dăm declaraţii la Poliţie. Cel mai grav e că unul dintre antrenori, George Sava, a rămas fără acte şi trebuie să facem o serie de demersuri pentru ca el să poată reveni în ţară", a declarat managerul României, Nicolae Manolache. În finală, România va întâlni sâmbătă pe Rusia.

LIVERPOOL VREA MADRID
Oficialii lui Liverpool speră ca partida cu Atletico, de miercuri, 22 octombrie, să se joace la Madrid, deşi UEFA a suspendat două etape stadionul spaniolilor în Liga Campionilor. Atletico trebuie să dispute următoarele două partide de pe teren propriu la cel puţin 300 de kilometri distanţă de Madrid, din cauza incidentelor care au avut la partida cu Marseille, din 1 octombrie. Cei de la Liverpool vor ca partida să se dispute la Madrid, deoarece fanii şi-au plătit deja drumul până în capitala Spaniei. Şi guvernul Spaniei a intervenit la UEFA, pentru ca meciul să se dispute la Madrid.

HANDBAL DE TOT RĂSUL
Echipa naţională de handbal feminin a României, pregătită acum de Radu Voina, s-a făcut de râs la Cupa Mondială, pierzând toate cele trei meciuri. Ieri a fost rândul Germaniei să se distreze cu România, 34-25. În zilele anterioare, victorii contra noastră mai obţinuseră reprezentativa Suediei, cu scorul de 29-24, şi selecţionata Norvegiei, campioană olimpică la Beijing, cu 30-23. În perioada 2-14 decembrie, echipa României participă la turneul final al Campionatului European, din Macedonia, fiind în grupă cu Ungaria, Franţa şi Danemarca, având ca obiectiv clasarea pe podium!

×
Subiecte în articol: sport madrid