x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Oct 2008   •   00:00
Info

19 octombrie 2008:Clubul Fiorentina a anunţat că în urma testelor medicale efectuate de Adrian Mutu (foto) s-a constatat că leziunea la genunchi a internaţionalului român nu este gravă şi nici nu necesită o intervenţie chirurgicală.



FARUL – TIMIŞOARA: UHRIN, NEMULŢUMIT DE SEREA
Cu punctul obţinut pe Litoral, trupa lui Duşan Uhrin jr. a ajuns la cota 20, însă dacă n-ar fi fost acea penalizare dictată de UEFA, bănăţenii ar fi fost lideri astăzi. "Am avut două goluri valabile şi cred că arbitrul s-a încurcat în acele faze. Am văzut, bineînţeles, un penalty şi un cot în gură, pentru care trebuia să se dea «roşu», acestea fiind doar câteva din fazele de discutat", l-a luat la ţintă pe arbitrul Ionică Serea, la finalul meciului, tehnicianul grupării de pe Bega.

POLI IAŞI – BRAŞOV: BRAŞOVENII, MAEŞTRII REMIZELOR
Chiar dacă abia a revenit în Liga 1, gruparea de sub Tâmpa rămâne o formaţie greu de îngenuncheat. Şi chiar dacă paraguayanul Montiel a întrerupt seria invincibilităţii lui Stelea, care nu mai primise gol de 706 minute, braşovenii au plecat neînvinşi şi din Dealul Copoului. La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Ionuţ Popa, a constestat dur.

BUZĂU–OTOPENI 0-1: BICFALVI NU TREBUIA SĂ BATĂ PENALTY-UL

După înfrângerea cu CS Otopeni, antrenorul Marian Marinică, aflat la primul său meci pe banca Gloriei Buzău, nu a avut nimic să-i reproşeze mijlocaşului Erik Bicfalvi, care a ratat un penalty în minutul 33, la scorul de 0-0. "Nu trebuia să bată el acel penalty, era doar al patrulea pe lista executanţilor de lovituri de pedeapsă, însă nici unul dintre primii trei nu se mai afla pe teren", a spus tehnicianul gazdelor.

ITALIA:MUTU A SCĂPAT DE OPERAŢIE
Clubul Fiorentina a anunţat că în urma testelor medicale efectuate de Adrian Mutu (foto) s-a constatat că leziunea la genunchi a internaţionalului român nu este gravă şi nici nu necesită o intervenţie chirurgicală. "În următoarele zile va continua reabilitarea, pentru a-şi reveni complet. Doar la finalul acestei perioade de recuperare fotbalistul va putea fi apt de joc", se precizează pe site-ul oficial al grupării italiene.

VASLUI – ARGEŞ: HIZO DOREŞTE TOATE PUNCTELE
Antrenorul Viorel Hizo a declarat că este imperios ca FC Vaslui să câştige meciul de azi, cu FC Argeş, pentru a-şi atinge obiectivul, adică o nouă participare în cupele europene, chiar dacă echipa sa nu a mai învins acasă de două etape, iar oaspeţii nu au pierdut ultimele două meciuri în deplasare. Altfel,  fundaşul slovac Lubomir Guldan va semna săptămâna viitoare cu gruparea moldavă, după ce va dovedi cu acte că e liber de contract.

POLO: CSM ORADEA, VICTORIE ÎN EUROLIGĂ
Echipa CSM Oradea a învins cu 7-6 pe Spandau Berlin, în grupa H a Euroligii, ale cărei meciuri au loc la Eger (Ungaria). Anterior, orădenii obţinuseră două remize, 9-9 cu ZF Eger şi 6-6 cu CN Barcelona. În schimb, Dinamo a suferit trei înfrângeri în grupa de la Marsilia: 9-14 cu Panionios, 10-16 cu Brescia şi 8-9 cu Koper (Slovenia). În grupa G a Trofeului LEN, la Szeged (Ungaria), Steaua a învins pe Sete (Franţa) cu 10-4.

ARGENTINA: MARADONA VREA SĂ FIE SELECŢIONER
Diego Maradona (foto) şi-a anunţat candidatura pentru postul de selecţioner al Argentinei, la o zi după demisia lui Alfio Basile. Pe lista candidaţilor se mai află Sergio Batista, antrenorul echipei olimpice a Argentinei, campioană la Beijing, Miguel Angel Russo şi Diego Simone. "Poate că sunt ultimul pe listă, conform pronosticurilor, dar fără îndoială în inimile argentinienilor ocup primul loc", a afirmat Maradona.

HANDBAL SUNTEM TARI ÎN AMICALE
Eliminate încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Danemarca, echipele feminine ale României şi Rusiei au disputat ieri un meci amical, câştigat de tricolore cu 32-27. "Nu ne a interesat rezultatul, ci schemele şi strategia de joc. Nu am ţinut scorul, dar din ce am înţeles de la cei din tribune, România a câştigat", a declarat antrenorul Radu Voina. Astăzi, cele două formaţii vor disputa un al doilea joc amical.

×
Subiecte în articol: sport