x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Feb 2007   •   00:00
Finala de la hochei ar putea fi amanata Primul meci din play-off-ul dintre SC Miercurea Ciuc si Steaua, programat vineri seara, de la ora 19:00, risca sa fie amanat cu o saptamana, din cauza refuzului arbitrilor romani de linie de a intra pe gheata, dupa ce s-a decis ca partida sa fie condusa de un central polonez. In aceasta situatie, FR de Hochei va incerca pe ultima suta de metri aducerea unei brigazi 100% straine.

Patronul CFR-ului, Arpad Paskany, este urmarit penal Arpad Paskany este invinuit in dosarul Gazeta. "Sub aspectul savarsirii infractiunilor de spalare de bani, santaj si sprijinirea unui grup infractional, s-a dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale", se arata intr-un comunicat transmis ieri de DIICOT.

TENIS. Raluca Olaru s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de 175.000 de dolari de la Memphis (SUA), in urma victoriei cu 6-3, 6-3 obtinuta in fata americancei Abigail Spears. In schimb, Andrei Pavel a patrasit in turul secund turneul de la Rotterdam, dotat cu premii de 782.250 de euro, fiind invins cu 7-6, 1-6, 3-6 de sarbul Novak Djokovici. olanda. Duminica dupa-amiaza, de la ora 13:30, Sport Klub va transmite in direct derby-ul campionatului olandez, AZ ’67 Alkmaar - Ajax Amsterdam. Ex-stelistul George Ogararu ar putea fi titularizat in meciul care ii poate reinscrie pe "lancieri" in cursa pentru titlu. In echipa gazda a confruntarii de duminica, pregatita de celebrul Louis Van Gaal, ar fi putut evolua si un alt roman, Lucian Sanmartean, care a ratat de putin un transfer la Alkmaar, ajungand in cele din urma la FC Utrecht.

ITALIA. Adrian Mutu a fost interogat de procuratura din Torino, in dosarul privind "dopajul administrative" de la clubul Juventus, unde romanul a evoluat inainte de a se transfera la Fiorentina, la inceptul acestui sezon. Anul trecut, presa italiana dezvaluise ca fostul director general al lui Juve, Luciano Moggi, se folosea de facturi false emise de o societate inexistenta din Londra, pentru transferul unor jucatori. El a procedat la fel si in cazul achizitiei lui Mutu, care a ajuns la Torino in 2005, dupa ce fusese suspendat de Chelsea pentru consum de cocaina.

HANDBAL. Infrangerea suferita in fata Stelei, scor 27-34, in urma careia Dinamo si-a compromis sansele la titlu, ii poate fi fatala antrenorului Stefan Constantin. "Dinamo n-a existat in aceasta seara. Ne vom gandi serios la schimbarea bancii tehnice, la a renunta la unii jucatori si chiar vom umbla la unele contracte", a declarat presedintele clubului Dinamo, Marcel Popescu.

×
Subiecte în articol: sport