x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Feb 2007   •   00:00
Kanal D ar putea pierde Liga 1
Postul Kanal D, recent aparut in peisajul media romanesc, ar putea pierde drepturile de televizare a partidelor din Liga 1, dupa ce TVR, detinatoarea de pana acum a optiunilor 1 si 4, a deschis o ancheta. "Saptamana asta am deschis doua procese pentru blocarea transmisiilor de catre Ka- nal D. Telesport negocia inainte de a ne trimite noua contractul de reziliere, care a fost unul abuziv si unilateral", a declarat presedintele TVR, Tudor Giurgiu.

Razvan Cocis a semnat pentru Lokomotiv Moscova
Internationalul Razvan Cocis a fost transferat ieri de Serif Tiraspol la echipa rusa Lokomotiv Moscova. Mijlocasul ofensiv a semnat un contract valabil pana la 1 decembrie 2009 si, conform presei de la Tiraspol, va avea un salariu anual de circa doua milioane de euro.

CE 2008. Partida dintre Olanda si Romania, care va avea loc la 24 martie la Rotterdam, de la ora 21:30, in grupa G a preliminariilor CE 2008, va fi condusa de o brigada de arbitri din Germania, avandu-l la centru pe Markus Merk. Desemnat cel mai bun arbitru al lumii in 2004 si 2005, Merk va implini 45 de ani la 15 martie, cu noua zile inaintea partidei de pe De Kuip. El va fi ajutat de asistentii Jan-Hendrik Salver si Mike Pickel, iar rezerva va fi Knut Kircher.

ARBITRI. Doua femei arbitru din Romania, Cristina Ionescu si Cristina Dorcioman, fac parte din categoria Elite a UEFA pentru anul 2007, care numara in total 13 arbitre. Tara noastra nu are nici o reprezentanta in a doua categorie, iar Teodora Albon se afla in al treilea esalon. La barbati, primele doua esaloane nu cuprind nici un roman. Sorin Corpodean, Alexandru Tudor si Cristian Balaj se afla in al treilea esalon, Category 2.

ECHIPA NATIONALA. Partida din preliminariile CE-2008 dintre Romania si Luxemburg, care va avea loc la 28 martie, la Piatra-Neamt, va fi arbitrata de o brigada din Letonia, cu Romans Lajuks la centru. Lajuks va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Janis Pukijans si Sergejs Braga.

JIUL. Antrenorul Marin Tudorache a declarat ca nu va mai apela la serviciile lui Catalin Multescu (foto), indiferent care va fi decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF in cazul portarului. "Chiar daca nu va fi declarat jucator liber, Catalin Multescu nu mai poate pune piciorul la Jiul dupa tot ceea ce a spus la adresa acestei echipe. Din pacate, avem mari probleme pe acest post. Si daca vom reusi sa-i legitimam pe Olteanu si Lipitor, tot sunt nemultumit pentru ca nu se ridica la nivelul asteptarilor", a spus Tudorache.

×
Subiecte în articol: sport