x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Feb 2007   •   00:00
Stiinta va juca "acasa" pe "Lia Manoliu"
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), a decis ca partidele cu Rapid si cu Gloria Bistrita, din etapele 21 si 23, sa se dispute la Bucuresti, pe Stadionul "Lia Manoliu". "Practic, nu aveam unde sa jucam dupa ce federatia ne-a suspendat terenul doua etape. Am incercat mai multe variante, dar localitatile dorite de noi erau ori prea aproape, ori nu aveau terenurile omologate", a declarat Mititelu.

Frank Rijkaard vrea sa paraseasca Barcelona, din vara
Tehnicianul olandez Frank Rijkaard (foto) este decis sa paraseasca FC Barcelona la finalul sezonului, invocand grave probleme personale. Rijkaard, 44 de ani, a fost afectat de plecarea fostului sau secund, Henk Ten Cate, la Ajax Amsterdam, dar si de scandalul cu Eto’o.

JUDO. Romania va fi reprezentata de zece sportivi la Cupa Mondiala de judo de la Budapesta, care va incepe astazi, competitia fiind prima de acest fel ce va fi transmisa in direct pe internet, pe site-ul www.eujodo.com. Lotul romanilor este format din Ionut Deaconu si Cezar Rusu (cat. 60 kg), Robert Fabian Papp si Dan Fasie (66 kg), Claudiu Bastea si Vasile Cojoc (73 kg), Marian Halas si Adrian Checiu (81 kg), Gheorghe Pop si Daniel Brata (100 kg).

FRF. Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a admis cererea de revizuire formulata de jucatorii John Wayne Srhoj si Aboidun Agunbiade, cei doi fiind declarati liberi de contract.

EXHIBITIONISM. Fotbalistul brazilian naturalizat bolivian Alex da Rosa a fost concediat de echipa sa de club, Blooming Santa Cruz, dupa ce s-a dezbracat intentionat in fata camerelor de luat vederi, inaintea unei conferinte de presa. Da Rosa, care a evoluat in 2004 in echipa nationala a Boliviei, a explicat apoi ca gestul lui a fost o gluma prin care incerca sa protesteze fata de amestecul presei in viata personala a fotbalistilor.

EXAMENE. Mihaita Plesan si fostul antrenor al Universitatii Craiova, Ovidiu Stanga, si-au luat licenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Craiova. Plesan a obtinut nota 7,66 la proba scrisa, iar vineri, la oral, a fost notat cu 10, in timp ce Stanga, care a inceput facultatea in urma cu 14 ani, a obtinut notele 8 si 10.

POLO. Echipa Romaniei a suferit a doua infrangere consecutiva in cadrul turneului international de la Cluj, fiind intrecuta de Croatia, cu scorul de 7-11. Pentru Romania au marcat Dunca, Andrei (cate 2 goluri), Bonca, Georgescu si Matei. Astazi, tricolorii intalnesc Grecia (18:30), iar maine infrunta Ungaria (11:30), ambele meciuri fiind transmise de Sport 1.

TRANSFER. Tottenham Hotspur doreste sa-l transfere pe jucatorul brazilian al echipei Real Madrid, Robinho, care a afirmat recent ca nu este fericit la gruparea madrilena pentru ca nu beneficiaza de increderea lui Capello.
×
Subiecte în articol: sport