x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Mai 2006   •   00:00

HOCHEI. Suedia este noua campioana mondiala, ea zdrobind in finala Cehia cu 4-0. Este prima data cand aceeasi echipa castiga intr-un an si titlul olimpic, si pe cel mondial. Finlanda a castigat finala mica a competitiei, impunandu-se net, cu scorul 5-0, in fata Canadei.

TENIS. Victor Crivoi, venit din calificari, a pierdut finala turneului challenger de la Zagreb, dotat cu premii in valoare de 42.500 de euro. Dupa ce romanul l-a invins in semifinale (6-3, 6-2) pe argentinianul Carlos Berlocq, a pierdut finala, jucata cu germanul Daniel Elsner.

RUGBY. Steaua a devenit campioana Romaniei la rugby pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins, sambata, la Constanta, in finala Diviziei Nationale, pe Contor Zenner Arad, cu scorul de 26-9 (11-3). "Militarii" au reusit trei eseuri (Agiacai, Dascalu si unul colectiv), trei lovituri de penalizare (Vlaicu) si o transformare (Vlaicu). In finala mica, disputata tot la Constanta, Dinamo si-a adjudecat medaliile de bronz, dupa ce s-a impus, cu scorul de 20-16 (13-9), in fata lui Remin Baia Mare.

HANDBAL. Rulmentul Brasov a castigat Cupa Challenge la handbal feminin, trecand in ultimul act de o alta echipa romaneasca, Tomis Constanta. Dupa ce in tur au invins cu 30-22, elevele Marianei Tarca s-au impus si ieri la Constanta, scor 25-24 (14-11). Este o premiera faptul ca doua echipe romanesti de handbal au disputat o finala europeana. Rulmentul a mai castigat campionatul si Cupa Romaniei.

×
Subiecte în articol: sport finala