x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Apr 2006   •   00:00
NATIONALA. Reprezentativa de fotbal a Romaniei a urcat pe locul 25 in clasamentul FIFA pe luna martie, acumuland 687 de puncte. Adversarele "tricolorilor" in grupa G de calificare la Campionatul European din 2008 ocupa urmatoarele pozitii: Olanda - locul 3 (774 de puncte), Bulgaria - locul 38 (642 de puncte), Belarus - locul 64 (559 de puncte), Slovenia - locul 71 (544 de puncte), Albania - locul 86 (514 puncte) si Luxemburg - locul 152 (250 de puncte).

HANDBAL. Echipa de handbal masculin Steaua a plecat ieri spre Insulele Azore, pentru a disputa sambata, 22 aprilie, prima mansa a finalei Challenge Cup impotriva for-matiei Sporting Club Horta. Stelistii sunt hotarati sa cuce-reasca trofeul continental, intrucat acesta nu exista in palmaresul international al hand-balului romanesc. Returul finalei va avea loc la data de 29 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Pana acum, la parti-dele din cupele europene, intrarea a fost gratuita la Sala Polivalenta, dar foarte multi suporteri au ramas pe afara, din cauza interesului pentru aceste meciuri. Astfel, la man-sa a doua a finalei intrarea va costa 100.000 de lei vechi.

OFERTA. Antrenorul echipei Rennes, Ladislau Bölöni (foto), a fost contactat de Federatia Ungara de Fotbal pentru a prelua postul de selectioner. Informatia nu a fost negata de tehnician. "Sunt un an-trenor profesionist, de aceea trebuie sa ascult toate propunerile, daca acestea exista. Deocamdata, ceea ce ma intereseaza este echipa Rennes. Mi-as dori inainte de toate ca munca intregului club sa fie rasplatita pentru a face fericita intreaga Bretanie, si nu neaparat cu un loc trei in campionat", a spus Bölöni, care a facut referire la semifinale Cupei Frantei cu Olympique Marseille de azi. Ladislau Bölöni, care a antrenat si nationala Romaniei in perioada iulie 2000-iunie 2001, are contract cu Rennes pana in iunie 2007.

JUNIORI. Selectionata Under 17 a Romaniei a casti-gat turneul amical "Maggioni - Walter Righi" de la Torino, desfasurat in perioada 14-17 aprilie, invingand in finala competitiei cu 1-0 echipa similara a FC Barcelona. Golul reprezentativei Romani-ei, a fost inscris de Razvan Rivis. Fundasul Alexandru Iacob, mijlocasul Tudor Balmos si atacantul Razvan Rivis au fost declarati cei mai buni jucatori pe posturile lor de organizatorii turneului.

×
Subiecte în articol: sport locul puncte