x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Feb 2007   •   00:00
Lupescu observa Werder - Ajax
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a fost desemnat de UEFA sa supervizeze patida Werder Bremen - Ajax Amsterdam, din 16-imile Cupei UEFA. Forul fotbalistic european a decis sa incredinteze Romaniei functiile de delegat UEFA la doua dintre meciurile contand pentru prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, editia 2006-2007, care se vor disputa joi, 14 februarie. Celalalt oficial din cadrul FRF, Ionel Piscanu, va fi delegat la meciul Bordeaux - Osasuna.

Cristi Chivu este curtat intens. Mai nou si de Valencia
Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, ar putea pleca de la AS Roma la Valencia, pentru a acoperi golul lasat de Amedeo Carboni, care s-a retras din activitate, devenind director sportiv al clubului spaniol. Chivu nu si-a prelungit contractul cu Roma, scadent in 2008.

DINAMO. Fostul ministru al Turismului in timpul guvernarii PSD, Dan Matei Agathon, va reveni in structura de conducere a gruparii din "Stefan cel Mare", el urmand sa ocupe un post in cadrul Comitetului Director. "Ma voi ocupa de relatiile internationale", a spus Agathon. Acesta a facut parte in trecut din Consiliul de Administratie al clubului, insa a renuntat la functie "pentru ca era o activitate incompatibila cu gradul de demnitar pe care il aveam".

FEYENOORD. Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a mentinut sanctiunea cu excluderea din Cupa UEFA dictata de forul fotbalistic european impotriva gruparii batave. "Este o sanctiune foarte aspra, dar trebuie sa o acceptam", a spus un oficial al olandezilor, nemutumit si de faptul ca TAS a confirmat si amenda de 100.000 de franci elvetieni pe care a primit-o clubul. Feyenoord a fost a exclusa din competitie ca urmare a incidentelor provocate de fanii sai la meciul cu Nancy, din faza grupelor.

ITALIA. In perspectiva partidelor pe care urmeaza sa le dispute formatiile italiene in cupele europene, UEFA va decide saptamana viitoare care dintre stadioanele din "Cizma" indeplinesc normele de securitate. "In analiza pe care o vom face vom tine cont de informatiile primite de la federatia italiana, dar pot sa spun ca AC Milan, Inter si Livorno sunt intr-o situatie delicata", a declarat purtatorul de cuvant al

UEFA. In afara celor trei echipe amintite, Italia mai este reprezentata in cupele europene de AS Roma si de Parma.

CFR CLUJ. Presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, nu este de acord sa-l cedeze pe Cosmin Tilinca la FC Arges: "Nu vrem sa-l lasam pe jucator la Pitesti sub nici o forma, din cauza declaratiilor facute anul trecut de Cornel Penescu, patronul argesenilor, care ne-a acuzat ca l-am pacalit pe Dorinel Munteanu la contract". Tilinca este dorit si de Poli Iasi, insa moldovenii nu au inaintat nici o oferta de transfer.
×
Subiecte în articol: sport uefa