x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Feb 2007   •   00:00
Serie A s-ar putea relua in week-end
Dupa ce week-end-ul trecut toate partidele din campionatul italian au fost anulate, din cauza incidentelor de la meciul Catania - Palermo, este posibil ca Serie A sa se reia la finele acestei saptamani. Echipa lui Adi Mutu, Fiorentina, joaca pe teren propriu cu Udinese, insa este posibil ca meciul sa se dispute fara spectatori, arena "Artemio Franchi" fiind pe lista celor care nu corespund normelor de securitate.

Andrei Pavel e pregatit pentru intalnirea cu Franta
Cel mai important jucator din echipa de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a sosit la Clermont-Ferrand, unde vineri, sambata si duminica va avea loc meciul din primul tur al Grupei Mondiale dintre Franta si Romania. Ceilalti jucatori sunt de duminica in Hexagon.

LIVERPOOL. Clubul englez Liverpool a anuntat ieri ca investitorii americani George Gillett si Tom Hicks vor fi noii proprietari ai echipei, dupa ce au cumparat majoritatea actiunilor pentru suma de 340 de milioane de dolari. Hicks este proprietarul echipei de baseball Texas Rangers si al echipei de hochei Dallas Stars, in timp ce Gillett detine clubul de hochei Montreal Canadiens.

STEAUA. Campioana en-titre va juca sambata, in deplasare, de la ora 14:00, un meci amical cu echipa de Liga a II-a CSM Ramnicu-Valcea. Conducerile celor doua cluburi au stabilit initial ca meciul sa se dispute pe terenul Stelei, dar antrenorul valcenilor, Costel Pana, l-a convins pe Cosmin Olaroiu ca partida sa se joace la Ramnicu-Valcea.

"U" CRAIOVA. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a declarat ieri, vizavi de suspendarea Stadionului Ion Oblemenco: "Sunt dispus sa accept sa joc chiar in Giulesti, dar sa fiu club organizator, asa cum e normal. O sa arat ca pot sa aduc 10.000-15.000 de olteni pe Giulesti". Curtea de Apel Alba-Iulia a decis ca "U" Craiova sa plateasca aproape opt miliarde de lei vechi unei firme de echipament sportiv, datoria datand din 1999. La acea vreme clubul era controlat de George Ilinca, societatea numindu-se Universitatea Club Fotbal SA. "O sa platesc daca nu am incotro, dar apoi o sa dau statul in judecata, o sa ajung pana la Strasbourg", a spus Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport