x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Noi 2005   •   00:00

Bratu nu va juca impotriva lui FC Arges


Atacantul dinamovist Florin Bratu (foto) a fost operat de urgenta de apendicita si nu va putea evolua in partida pe care echipa sa o va disputa, sambata, pe teren propriu, in cadrul etapei a 13-a, cu FC Arges. Conform site-ului oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Bratu a parasit Spitalul Floreasca ieri dupa-amiaza. Dupa cum a declarat medicul lotului dinamovist, Liviu Batineanu, atacantul se simte bine si sunt sanse destul de mari ca el sa poata fi recuperat pana la meciul cu FC National, din etapa a 14-a, care se va disputa la 27 noiembrie.

TENIS. Intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si SUA se va disputa intre 10 si 12 februarie 2006, la San Diego, pentru prima oara dupa zece ani. Forul american spera ca la intalnirea cu Romania din echipa SUA sa faca parte atat Andy Roddick, numarul 3 ATP, cat si fratii Bob si Mike Bryan, primii in ierarhia mondiala la dublu. Ieri, la Dnepropetrovsk, Victor Hanescu l-a invins pe Razvan Sabau, in primul tur al competitiei cu 4-6, 7-5, 6-1.

HANDBAL. Echipa de handbal masculin HCM Constanta va juca in optimile de finala ale Cupei Cupelor cu formatia urcaineana ZTR Zaporoje, cele doua manse urmand a avea loc la 3 decembrie, in deplasare, si la 11 decembrie, in Romania. La aceleasi date, Steaua Bucuresti va intalni, in optimile de finala ale Challenge Cup, echipa islandeza KA Akureyri.

ITALIA. Vila jucatorului lui AC Milan Clarence Seedorf a fost jefuita, in cursul saptamanii trecute, de trei persoane de origine slava, dar incidentul a fost tinut secret de politia italiana, a anuntat agentia Calciomercato. Cei trei atacatori au patruns in vila fotbalistului olandez din cartierul milanez Robecco sol Naviglio inarmati cu cutite, in timp ce in casa se afla jucatorul, sotia sa, fiica, de trei ani, si o camerista. Seedorf le-a dat atacatorilor bani si bijuterii in valoare de aproximativ 100.000 de euro, iar acestia au plecat fara sa comita acte de violenta.

HALTERE. Valeriu Calancea a ocupat locul 4 la stilul aruncat, categoria 85 de kilograme, in cadrul Campionatelor Mondiale de haltere de la Doha, cu o performanta de 207 kg. La stilul smuls, Valeriu Calancea s-a clasat pe locul 8, cu 165 kg, aceeasi pozitie ocupand-o si la total, cu 372 kg.

JURNALISTI. Sambata, pe Stadionul "San Lazzaro" din Treviso, echipa nationala a ziaristilor romani a participat la un triunghiular in scopuri caritabile, alaturi de selectionata similara italiana si de echipa Provinciei Treviso. Romanii au castigat cu 1-0 contra ziaristilor italieni, prin golul lui M. Gherghe (Ziua), pierzand cu acelasi scor in fata selectionatei locale. Evenimentul face parte din proiectul Primavera, de binefacere pentru copiii de la orfelinatul din Targoviste, care se afla sub ingrijirea preotului Livio Valenti, din Ordinul Padri Somaschi. Echipa nationala a jurnalistilor romani, tripla campioana mondiala, se pregateste pentru Olimpiada media, de anul viitor, din Franta.

×
Subiecte în articol: sport echipa