x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

28 Dec 2006   •   00:00

Figo se muta in Arabia Saudita, la Al Ittihad
Mijlocasul portughez al echipei Inter Milano, Luis Figo, se pregateste sa paraseasca echipa italiana pentru a evolua, din luna ianuarie, la echipa araba Al Ittihad. Jucatorul ar putea semna un contract pe un an si jumatate, pentru 4,5 milioane de euro. "Figo va imbraca tricoul echipei noastre de la data de 5 ianuarie", a anuntat clubul saudit pe site-ul sau oficial. Mijlocasul portughez, in varsta de 34 de ani, are contract cu Inter Milano pana la finalul sezonului.

Consilierul Octavian Belu va fi numit in fruntea ANS, azi sau maine
Premierul Calin Popescu Tariceanu va semna astazi sau maine ordinul de numire a lui Octavian Belu in functia de presedinte al ANS. Fostul antrenor al lotului de gimnastica va renunta la postul de consilier prezidential si il va inlocui in fruntea ANS pe Florian Gheorghe.

JIUL. Gruparea din Petrosani se afla in negocieri pentru aducerea unui portar sarb de la OFK Belgrad, dupa ce Dumitru Hotoboc s-a transferat la FC Arges. In schimb, portarul Catalin Multescu a infirmat inca o data zvonurile care il dadeau transferat la Ceahlaul. In plus, la Jiul ar putea reveni Alex Badoiu, fotbalist transferat in vara la Poli Timisoara. "Totul depinde de cum se vor intelege cele doua cluburi la bani. Badoiu a spus ca vrea sa revina la Jiul, iar pentru noi ar fi foarte important sa-l readucem la echipa, pentru ca este un jucator bun", a spus antrenorul Marin Tudorache.

PATINAJ. Sportivii Claudiu Grozea, Daniela Dumitru si Oana Opincariu au obtinut calificarea la Campionatele Europene de patinaj viteza din 2007, in urma rezultatelor inregistrate in concursul de selectie desfasurat la Baselga (Italia). Grozea a acumulat 122,602 puncte in probele de 500 m, 1.500 m si 5.000 m, in timp ce la feminin Daniela Dumitru si Oana Opincariu, care au concurat la 500 m, 1.500 m si 3.000 m, au obtinut 131,535 de puncte, respectiv 132,606 puncte. CE de patinaj viteza se vor desfasura tot in Italia, la Collalbo, in perioada 12-14 ianuarie.

CANDIDATURA. Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a anuntat ca tara sa isi va depune candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de vara din 2016, pentru care mai lupta SUA, Italia, India, Japonia, Brazilia, Spania si Qatar. "Vom face tot posibilul, iar daca nu vom reusi, ne vom depune candidatura si pentru 2020", a declarat Aliyev. Din 1991, cand si-a castigat independenta, Azerbaidjan nu a gazduit nici o competitie internationala majora.

×
Subiecte în articol: sport