x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

21 Dec 2006   •   00:00

Dragulescu, tot fara casa si dupa 2006

Singurul roman medaliat cu aur la Mondiale in acest an, Marian Dragulescu (foto), a fost desemnat si cel mai bun sportiv al CS Dinamo. "Marocanul" a primit si un televizor cu plasma din partea lui Nicolae Badea. Desi s-a plimbat de la un primar la altul si a depus dosare peste dosare, Dragulescu nu a primit inca o locuinta, desi a avut promisiuni. "Poate la anul, ca asa mi s-a promis", a spus optimist gimnastul.

Dani Coman, implicat intr-un accident de circulatie

Portarul echipei Rapid, Danut Coman, a fost implicat ieri intr-un usor accident de circulatie in cartierul Militari din Bucuresti. "Nu e nimic serios, doar mi s-a spart oglinda la masina. Nu am patit nimic", a spus Coman, care conduce un automobil BMW Seria 5.

JIUL. Clubul Minerul Lupeni din Liga a doua este gata sa-l cedeze pe portarul Cristian Belgradean la Jiul Petrosani in schimbul unei conducte de gaz metan in valoare de 5 miliarde de lei vechi. "Il dau pe Belgradean la Jiul doar daca iese o afacere buna pentru oras. Patronul Alin Simota trebuie sa ne asigure finantarea introducerii gazului metan in oras, lucrare ce ar costa 5 miliarde de lei vechi. Minerul Lupeni este o echipa intretinuta din bani publici si drept urmare toate transferurile pe care le facem trebuie sa fie in folosul comunitatii", a spus Cornel Resmerita, care este presedintele onorific al Minerului si primarul municipiului Lupeni.

"U" CRAIOVA. Proaspata achizitie a Universitatii Craiova, Julius Woobay din Sierra Leone, a fost ieri prezentat oficial de olteni, in cadrul unei conferinte de presa. "Nu cred ca exista in campionatul romanesc un jucator pe care sa-l asemanam cu Woobay. Am dorit enorm sa-l aduc in Banie, mai ales ca a fost dorit de Farul, iar in vara putin a lipsit sa nu semneze cu Rapid", a declarat antrenorul Stefan Stoica. Woobay, ultima oara legitimat la Nea Salamina (Cipru), va purta tricoul cu numarul 77, iar la sosire a primit din partea clubului un leu de plus echipat in alb-albastru. (Mario Morcov)

ITALIA. Desi a visat toata viata sa joace la Barcelona, Adrian Mutu vrea acum sa ramana la Fiorentina, fiind pregatit chiar sa-si incheie cariera la echipa toscana. "Toata viata am visat sa joc la Barcelona, in mod special pentru ca Gheorghe Hagi a jucat acolo. Dar acum vreau sa raman aici. La Florenta, totul este asa cum am sperat", a declarat Mutu pentru publicatia Calcio Italia. Romanul e sigur ca la finalul sezonului Fiorentina va ocupa locul 4 si va evolua in Liga Campionilor. "In cel mai rau caz vom termina pe cinci daca AC Milan va juca asa cum trebuie", a adaugat "Briliantul".
×
Subiecte în articol: sport