x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

20 Dec 2006   •   00:00

Vasile Turcu nu crede ca stadionul va fi gata
Dupa ce presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a spus ca Dinamo va putea evolua pe propriul stadion in Liga Campionilor, unul dintre actionari, Vasile Turcu (foto), a raspuns acid. "Am curaj sa pun pariu pe o gramada de bani ca nu va fi asa. Daca pierd, platesc, daca nu, Marcel Popescu sa isi dea demisia. A facut niste declaratii belicoase", a reactionat oficialul "cainilor". Marcel Popescu a declarat ca exista fonduri ca stadionul sa fie gata pana la vara.

Cosmin Contra negociaza cu Poli Timisoara
Fundasul lui Getafe, Cosmin Contra, va negocia vineri cu presedintele celor de la Poli Timisoara, Marian Iancu, o posibila revenire la gruparea de pe Bega. La data de 22 decembrie, Contra si Iancu se vor intalni la Bucuresti pentru a stabili conditiile transferului.

CFR CLUJ. Fundasul stanga portughez al echipei Pacos Ferreira, Frederico Emanuel Tavares Martins "Fredy", de 27 de ani, si fundasul dreapta francez al echipei Estrela Amadora, Antony Da Silva "Tony", de 26 de ani, au fost transferati la CFR Cluj: "Sunt foarte multumit de cele doua transferuri. Am intarit apararea, cea care ne-a creat probleme in tur", a declarat presedintele Iuliu Muresan. In acest moment, CFR are in lot 12 "stranieri": cinci portughezi, Cadu, Manuel Jose, Pedro Oliveira, Semedo si Fredy, doi sarbi, Milosevic si Mijin, un francez, Tony, un paraguayan, Cuellar, un brazilian, Andre de Souza, un moldovean, Viorel Frunza, si un bolivian, Mojica Olmos.

LAUREAT. Fundasul lui Real Madrid Fabio Cannavaro a fost desemnat luni seara, la Zürich, castigator al trofeului FIFA World Player, este al doilea italian distins cu acest premiu, dupa Roberto Baggio, in 1993. Campion mondial cu Italia, Cannavaro a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii in 2006 pe baza voturilor capitanilor si antrenorilor echipelor nationale din tarile afiliate la FIFA, italianul trecandu-si, astfel, in palmares al doilea titlu individual de prestigiu, dupa Balonul de Aur obtinut in luna noiembrie. "Este o mare onoare sa fiu aici, pentru ca acest sezon a fost incredibil si mi-a adus mari satisfactii", a declarat stoperul in varsta de 33 de ani.

FC SEVILLA. Presedintele clubului FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a declarat ca adversara Stelei din "16-imile" Cupei UEFA trebuie sa achizitioneze mai multi jucatori in perioada de transferuri din luna ianuarie. Antrenorul Sevillei, Juande Ramos, a spus ieri ca este de acord cu declaratiile facute de presedinte. "Intarirea echipei este principalul obiectiv, pentru ca suntem pe primul loc, iar meciurile vor fi din ce in ce mai multe. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca nu am avut jucatori accidentati grav, iar asta inseamna ca am avut noroc", a spus Ramos.

×
Subiecte în articol: sport