x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Dec 2006   •   00:00

Ogararu, titular si pasa de gol

George Ogararu a evoluat pentru Ajax Amsterdam pe intreaga durata a derby-ului cu Alkmaar, terminat la egalitate, scor 2-2. Fostul stelist a pasat decisiv la golul egalizator, cand a centrat perfect pentru Huntelaar, care a inscris cu o lovitura de cap. Celalalt roman din lotul "lancierilor", Mitea, a intrat in minutul 69. Cu o etapa inaintea incheierii turului, Ajax ocupa locul 3, cu 35 de puncte.

Rednic il propune pe Olaroiu antrenorul anului

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, il propune pe Cosmin Olaroiu, rivalul sau de pe banca Stelei, drept cel mai bun antrenor al anului. "Trebuie sa fim corecti si sa recunoastem. Aici este vorba de un an intreg, nu de o jumatate de sezon, iar Olaroiu a facut performante", a declarat Rednic.

CM AL CLUBURILOR. Stadionul "Toyota Arena" din Tokyo a gazduit ieri meciul inaugural din cadrul Campionatului Mondial al Cluburilor, turneu organizat de FIFA si la care participa echipele castigatoare ale competitiilor inter-cluburi de pe cele cinci continente. Egiptenii de la Al Ahly Cairo au invins cu 2-0 echipa din Noua Zeelanda, Auckland City, asigurandu-si prezenta in sferturile de finala, faza in care vor intra in joc si reprezentantele Europei, FC Barcelona, si Americii de Sud, Internacional Porto Alegre.

POLI IASI. Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat ca le-a recomandat tuturor jucatorilor sa-si gaseasca alte echipe, din cauza situatiei financiare dificile pe care o traverseaza gruparea moldoveana: "Ma apuca damblaua cand vad ca nu avem bani. Am discutat cu domnul Boca si i-am spus sa treaca toti jucatorii pe lista de transferuri. Avem 24 de puncte si ne trebuie un punct pentru a atinge baremul. Il putem obtine si cu juniorii. Cred ca ar fi mai bine sa retrogradam si sa se faca o echipa numai cu jucatori locali".

×
Subiecte în articol: sport