x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Dec 2006   •   00:00
GALA FOTBALULUI - Chivu si Mutu, invitati de marca
Maine, incepand cu ora 18:00, in direct la B1 TV, se va desfasura Gala Fotbalului Romanesc, in cadrul careia vor fi desemnati cei mai buni fotbalisti ai anului 2006. In acelasi timp, vor fi premiati antrenorul, arbitrul si conducatorul de club al anului. La eveniment au fost invitati si patru internationali, Cristi Chivu, Ciprian Marica, Gabi Tamas si Adrian Mutu. Spectacolul este organizat de AFR si Clubul Sportiv al Jurnalistilor.

CE NATATIE - Ioan Gherghel, in finala
In cadrul Campionatelor Europene de natatie in bazin scurt, Ioan Gherghel s-a calificat in finala, sportivul roman incheind pe locul trei in seria a doua de calificari la proba de 200 de metri fluture. La randul sau, Razvan Florea a obtinut calificarea in semifinalele probei de 100 de metri, reusind timpul de 53,96 secunde. Finala la 200 de metri s-a disputat in reuniunea de aseara.

CM AL CLUBURILOR - Arbitrii greci, exclusi
Trei arbitri greci au fost exclusi din lotul pentru CM al cluburilor, competitie ce se va desfasura in Japonia, in perioada 10-17 decembrie. "Avand in vedere faptul ca un arbitru asistent nu a reusit sa treaca testele, Comisia de Arbitri a FIFA nu a avut alta solutie decat sa trimita acasa intreaga brigada", se scrie intr-un comunicat remis de forul mondial. La competitie participa echipele FC Barcelona, Intenacional Porto Alegre, America Mexico, Jeonbuk Motors, Al Ahly si Auckland City.

×
Subiecte în articol: sport