x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

09 Dec 2006   •   00:00

Razvan Florea, bronz la CE de la Helsinki
Razvan Florea (dreapta) a obtinut medalia de bronz in finala probei de 200 metri spate, din cadrul Campionatelor Europene de natatie in bazin scurt, de la Helsinki. Florea, care a realizat timpul de 1:53.71, a fost devansat de rusul Arkadi Viatchanin (1:49.98, record european) si de germanul Helge Meeuw (1:53.45). Romanul e primul medaliat olimpic din istoria inotului masculin romanesc, prin bronzul cucerit la Atena, tot in proba sa favorita, 200 metri spate.

Vasile Turcu a fost victima unei farse. Isi pierduse masina
Actionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a trecut prin mari emotii joi seara, cand a constatat ca i-a disparut masina, un Range Rover, pe care o parcase in Dorobanti. Lui Turcu i-a revenit inima la loc putin mai tarziu, un amic anuntandu-l telefonic ca-si poate recupera automobilul din fata hotelului Parc.

FRF. Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal a mentinut decizia de omologare, cu scorul de 3-0, a meciului Petrolul Ploiesti - Prefab 05 Modelu, disputat la 4 noiembrie, si a admis cererea clubului prahovean de depunctare a formatiei oaspete cu trei puncte. Partida respectiva a fost omologata cu scorul de 3-0 pentru gazde deoarece echipa oaspete s-a retras de pe teren in minutul 90, la scorul de 3-2.

INTALNIRE. Adrian Mutu si Bogdan Lobont au facut o vizita surpriza la Prato unui ansamblu de adolescenti romani, aflat intr-un turneu de spectacole in Italia. Cei doi fotbalisti romani au fost prezenti la Centrul de copii Pane&Rose, unde tinerii din Bucuresti au fost cazati pe toata durata turneului. Mutu si Lobont au stat de vorba cu membrii trupei, au facut poze si au asistat la un numar de circ.

BIATLON. Eva Tofalvi a ocupat locul 25 in proba de 7,5 kilometri sprint din cadrul etapei a patra a Cupei Mondiale de biatlon de la Hochfilzen (Austria). Romanca a fost clasata cel mai bine in proba de sprint, parcurgand distanta in timpul de 26 de minute, 45 de secunde si 6 zecimi. Astazi va avea loc proba de 10 km urmarire, iar duminica, in ultima zi a competitiei, este programata proba de stafeta 4x6 km. In competitia masculina, Romania va fi reprezentata de Claudiu Suciu.

TENIS. Componentii echipei Romaniei de Cupa Davis, Andrei Pavel, Victor Crivoi si Horia Tecau, vor inaugura astazi, in statiunea Mamaia, arena de tenis, "Tenis Club Idu". Noua constructie are o capacitate de 2.200 de locuri, partial acoperite in timpul iernii cu balon, sali de conferinte, fitness, masaj, precum si doua restaurante.
×
Subiecte în articol: sport