x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

07 Dec 2006   •   00:00

Costin Lazar isi vinde tricoul in scop umanitar
Mijlocasul rapidist Costin Lazar (foto) isi va scoate la licitatie tricoul cu care va juca sambata. Licitatia va avea loc pe site-ul www.jurnalul.ro, iar banii rezultati vor fi oferiti micutului Andrei Morcovescu, nascut cu o grava malformatie la inima si trebuie operat urgent in Israel.

Iolanda Balas a fost decorata
Iolanda Balas-Sötter a primit, din partea COSR, Colanul de Aur pentru serviciile aduse sportului romanesc in general si atletismului in special. "Mi-ati facut o surpriza extraordinara. Am crezut ca vin la o sedinta a Comitetului Executiv. Am primit cea mai mare distinctie din sportul romanesc. Daca va mai fi nevoie de mine, voi mai ajuta", a spus Iolanda Balas, presedintele Fundatiei Atletismul Romanesc.

ANGLIA. David Beckham se mentine pe primul loc intr-un clasament al celor mai bogati fotbalisti din Anglia, realizat de revista FourFourTwo. Cu o avere estimata la 130 de milioane de euro, mijlocasul lui Real Madrid i-a devansat categoric pe Michael Owen (Newcastle - 47,8 milioane de euro) si pe Robbie Fowler (Liverpool - 41,8 milioane de euro). Cel mai bogat proprietar de club din Anglia este rusul Roman Abramovici, cu o avere de peste 16 miliarde de euro.

JIUL. Antrenorul Marin Tudorache va include in lotul pentru meciul cu Rapid patru juniori de la satelitul CS Vulcan, din care doi au chiar sanse sa joace titulari. Tehnicianul a fost obligat sa ia aceasta decizie din cauza numeroaselor accidentari din lot, dupa ce la antrenamentul de ieri a avut la dispozitie doar 15 jucatori. "Nu e o situatie disperata, acesti copii pe care ii am la antrenamente chiar vin cu suflet. Am jucatori putini, dar buni", a spus Tudorache.

BASCHET. CSU Ploiesti a fost invinsa cu 87-88 (37-46), de israelienii de la Iscar Naharyia, in ultimul meci pe teren propriu din grupa A a FIBA EuroCup. Dupa acest rezultat, ploiestenii au pierdut si sansele teoretice de a se califica in faza urmatoare a competitiei. Campioana Romaniei va disputa ultima partida din grupa saptamana viitoare, in deplasare, cu JDA Dijon.

ITALIA. Adrian Mutu a cazut pe locul patru in clasamentul jucatorilor din Serie A dupa etapa a 14-a, in urma mediei notelor primite in principalele publicatii din Italia. Atacantul Fiorentinei are o medie a notelor de 6,58, fiind depasit de Daniele De Rossi (AS Roma - 6,63), Cristiano Doni (Atalanta - 6,61) si Eugenio Corini (Palermo - 6,60). In schimb, internationalul roman ramane pe primul loc in topul celor mai buni stranieri si face parte, in continuare, din echipa campionatului Italiei.
×
Subiecte în articol: sport