x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

05 Dec 2006   •   00:00

Rapid face memoriu
Giulestenii nu au trecut peste eroarea comisa de asistentul Dragos Iliescu, in urma careia au fost vaduviti de doua puncte. "Vom face memoriu la CCA, pentru ca intreaga brigada ne-a scos doua puncte din buzunar. Teodor Craciunescu ne-a dezavantajat clar in cateva faze, la fel si Marcel Savaniu. Ii vom recuza pe toti", a declarat ieri presedintele "alb-visiniilor", Constantin Zotta (foto).

Mircea Lucescu a refuzat-o pe Besiktas Istanbul
Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a refuzat oferta de a prelua pe Besiktas Istanbul, din aceasta iarna. "Vrem sa colaboram cu tine anul viitor. Promite-ne de acum!", i-ar fi transmis, potrivit cotidianului turc Sabah, presedintele "vulturilor", Yildirim Demiroren lui Il Luce.

REPROGRAMARI. Echipele de handbal masculin HCM Constanta, Dinamo Bucuresti si UCM Resita si-au amanat meciuri din Liga Nationala din cauza programului din cupele europene. HCM si Dinamo vor juca partidele din 2 decembrie la 6 decembrie, de la ora 17:00, cu Uztel Ploiesti, respectiv Poli Iasi. De asemenea, partidele din etapa a XIII-a din 9 decembrie au fost reprogramate dupa cum urmeaza: HCM - Pandurii Targu-Jiu, la 13 decembrie (ora 17:00), Bucovina Suceava - UCM Resita, la 14 decembrie (ora 17:00) si Dinamo - Poli Timisoara, la 13 decembrie (ora 17:00).

CLASAMENT. Rapid a coborat un loc in clasamentul pe luna noiembrie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, ocupand in prezent pozitia a sasea, cu 254 puncte. Steaua se mentine pe locul 26, cu 194 de puncte, iar Dinamo a urcat 27 de pozitii si se afla pe locul 34, cu 176 de puncte.

HALTERE. Sportiva thailandeza Pawina Thongsuk a stabilit un record mondial la stilul aruncat, la categoria 63 de kilograme, la Doha, in cadrul competitiei de haltere din cadrul Jocurilor Asiatice. Thongsuk, campioana olimpica la categoria 75 kg, a ridicat 142 de kilograme. Precedentul record, de 141 de kilograme, ii apartinea rusoiacei Svetlana Shimkova si fusese stabilit la 3 mai 2006, la Wladyslawowo (Polonia).

CASTIGURI. Fotbalistul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, l-a depasit cu aproximativ 8 milioane de euro pe David Beckham, de la Real Madrid, in privinta castigurilor anuale. Ronaldinho are la FC Barcelona un salariu anual net de 8 milioane de euro, insa castiga inca cel putin dublul acestei sume din contracte de publicitate si drepturi de imagine. Astfel, fotbalistul ajunge la castiguri anuale totale de 26 de milioane de euro, spre deosebire de Beckham, care castiga in prezent aproximativ 18 milioane de euro anual, din aceasta suma 6 milioane de euro reprezentand salariul sau la Real Madrid.
×
Subiecte în articol: sport