x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Apr 2007   •   00:00
Maradona, internat la dezalcoolizare
Fostul star argentinian Diego Maradona a fost transferat, sambătă, intr-un institut de psihiatrie unde va fi tratat pentru dependenţa de alcool, după opt zile de spitalizare intr-o clinică din cauza unei hepatite. "Maradona a acceptat să fie transferat in clinica Avril pentru a-şi continua tratamentul. Sper că acesta va fi ultimul. Maradona e perfect conştient. El a luat decizia de a fi tratat", a declarat medicul personal al vedetei, Alfredo Cahe.

Tomescu Diţă a ocupat locul 3 in maratonul de la Londra
Romanca Constantina Tomescu - Diţă s-a clasat pe locul trei la maratonul de la Londra, disputat ieri, incheind cursa in două ore, 23 de minute, 55 de secunde. Victoria a revenit chinezoaicei, Chunxiu Zhou, in timp ce poziţia secundă a fost ocupată de etiopianca Gete Wami.

PORTUGALIA. Fostul mare internaţional portughez Eusebio, in varstă de 65 de ani, a fost internat la secţia de tereapie intensivă a Spitalului "Da Luz" din Lisabona, fiind supus unor analize mai amănunţite. Eusebio s-a simţit rău in noaptea de vineri spre sambătă, medicul Andrade Gomes declarand că, potrivit unor rezultate preliminare, nu există motive de ingrijorare, insă pacientul va rămane internat cateva zile, in primul rand pentru a se odihni. "Externarea va depinde de rezultatele ultimelor analize", a spus Gomes.

ITALIA. Ronaldo a reuşit o "dublă" pentru AC Milan in partida caştigată de "diavoli", cu scorul de 3-1, in faţa lui Cagliari, intr-un meci contand pentru etapa a 33-a din Serie A. Atacantul brazilian a inscris in minutele 14 şi 69, pe lista marcatorilor mai inscriindu-se Pirlo ('80), respectiv Suazo ('74 - penalty). Intr-un alt joc, Sampdoria a trecut tot cu 3-1 de Messina, golurile genovezilor fiind reuşite de Ziegler ('13), Francescoli ('83) şi Delvecchio ('90), ospeţii inscriind golul de onoare prin Rigano ('54).

×
Subiecte în articol: sport