x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Apr 2007   •   00:00
Eusebiu Diaconu, în finala CE de lupte
La Campionatele Europene de lupte de la Sofia, sportivul român Eusebiu Diaconu s-a calificat în finala categoriei 60 kg, stilul greco-romane, având asigurată cel puţin medalia de argint. Vicecampionul continental din 2005 a luptat aseară pentru medalia de aur cu norvegianul Stig Berge. Până acum, la competiţia găzduită de capitala Bulgariei, ţara noastră a mai cucerit o singură medalie de argint, prin Estera Dobre, la lupte libere feminin.

FOTBAL. Amatorii de fotbal îl vor putea vedea în acest week-end pe Adrian Mutu, "decarul" naţionalei urmând să evolueze pentru Fiorentina, în deplasare, pe terenul lui Lazio, într-un meci transmis în direct, duminică, de Sport Klub, de la ora 16:00. Tot sâmbătă, de la ora 20:15, "gemenii golului", Sergiu Radu şi Vlad Munteanu, vor putea fi urmăriţi în înregistrare la Sport Klub, Energie Cottbus jucând pe terenul lui Schalke. Sâmbătă, de la 16:30, se transmite în direct Stuttgart – Bayern, iar de la 18:15 va fi televizat PSG – FC Nantes.

TENIS. Echipa feminină de tenis a României, alcătuită din Mădălina Gojnea, Raluca Olaru şi Monica Niculescu, a câştigat grupa A a zonei I euro-africane din cadrul Cupei Federaţiei, în urma victoriei obţinute la Plovdiv, în faţa Danemarcei, cu scorul de 2-1. În primul meci, Gojnea a câştigat cu 6-3, 6-4 în faţa Evei Dyrberg. Raluca Olaru a cedat în faţa Carolinei Wozniacki (6-1, 6-4), punctul decisiv fiind realizat la dublu, meci câştigat de perechea Gojnea/Niculescu în două seturi: 6-4, 7-5. România joacă azi în semifinale cu Serbia.

×
Subiecte în articol: sport