x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Apr 2007   •   00:00
Mariana Bitang a demisionat!
Fosta antrenoare a lotului feminin de gimnastică, Mariana Bitang, a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de sport, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. "Este o situaţie bulversată. Mi-am scris deja demisia şi aştept să fie validată", a declarat Bitang, care a mai precizat referitor la viitor: "Am mai multe opţiuni, dar direcţia va fi tot sportul. Trebuie mai întâi să finalizez lucrurile aici".

Nicolae Dică este urmărit atent de AEK Atena
Conducerea echipei AEK Atena este dispusă să ofere 5 milioane de euro pentru atacantul Stelei, Nicolae Dică. Oficialii greci sunt decişi să achite suma cerută de patronul Gigi Becali, noul antrenor, Lorenzo Serra Ferrer, dorindu-şi un jucător cu profil ofensiv.

LIGA 1. Etapa a-27-a: Jiul – FC Naţional, astăzi, ora 16:15 (în direct la Telesport).

RUGBY. Celebra selecţionată Barbarians va veni la Iaşi pentru a disputa un meci test cu Poli Agro Unirea Iaşi, la 24 mai, dar şi cu naţionala României, care va purta titulatura de "15-le preşedintelui".

RETRAGERE. Croata Janica Kostelici, în vârstă de 25 de ani, de patru ori campioană olimpică la schi alpin, a anunţat că se retrage din activitate din cauza accidentărilor.

REUşITĂ. Un fundaş în vârstă de 19 ani a înscris un gol cu capul de la 52,1 metri în meciul pe care echipa sa, Holker Old Boys, l-a disputat contra formaţiei Chadderton, în eşalonul secund al campionatului North West Counties din Anglia. Fotbalistul, care are înălţimea de 1,91 metri, se afla în propria jumătate de teren când a lovit cu capul mingea la o degajare a portarului echipei adverse.

UMANITAR. La 23 iunie va avea loc pe traseul Predeal – Pârâul Rece – Râşnov – Poiana Braşov Maratonul DHL ştafeta Carpaţilor. Evenimentul este unul cu scop caritabil, urmărindu-se strângerea de fonduri pentru persoanele cu deficienţe senzoriale şi pentru Institutul Oncologic Bucureşti, unde se intenţionează renovarea secţiei pentru copii. Cei care doresc să participe la competiţie trebuie să plătească până la 31 mai o taxă de 20 de euro.

FARUL. Tehnicianul Basarab Panduru nu va putea conta pe serviciile a patru jucători, Băcil㠖 suspendat, Nae, Apostol şi Teekloh – accidentaţi la meciul din deplasare cu Pandurii Târgu-Jiu de duminică. În schimb, vor reveni Senin şi Todoran, care şi-au ispăşit etapa de suspendare. Mijlocaşul Adrian Senin a declarat că este la final de contract şi că cei şapte ani petrecuţi la Farul sunt de ajuns: "Vine un moment când fiecare trebuie să plece pe drumul lui, însă nu este exclus să şi continuu aici". (Nicu Dolea)
×
Subiecte în articol: sport