x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Mar 2007   •   00:00
Steaua - FC Arges, la Craiova Meciul Steaua - FC Arges, programat la 18 martie, in etapa a 23-a a Ligii 1, se va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, si nu la Focsani, cum se anuntase initial. Directorul sportiv al gruparii pitestene, Paul Cazan, a declarat ca cele doua cluburi s-au inteles asupra orasului de disputare a partidei, iar clubul Universitatea Craiova si-a dat ulterior acceptul ca intalnirea sa fie gazduita de Stadionul Ion Oblemenco, de la ora 14:00.

Mutu a marcat din nou pentru Fiorentina
Adrian Mutu a marcat golul Fiorentinei in partida din deplasare cu Reginna, scor 1-1, din etapa a 26-a din Serie A. Mutu a marcat din penalty, in minutul 87. Chivu a jucat 73 de minute pentru AS Roma in meciul cu Chievo, scor 2-2, iar Vali Nastase a fost integralist la Ascoli, 0-0 cu Parma.

FUTSAL. FRF a semnat un parteneriat cu postul B1TV, care va transmite in direct unele meciuri din cadrul Campionatului National de fotbal in sala in perioada martie-decembrie 2007. Prima partida televizata va fi CFF Clujana Cluj - Cosmos Pitesti, care va avea loc sam- bata, 3 martie, de la ora 11:00.

FARUL. Atacantul brazilian Gerlem Wiliam de Jesus Almeida, venit din liga a doua portugheza, de la Estoril, a semnat ieri un contract pana la finalul returului cu gruparea constanteana, cu drept de prelungire pentru inca patru sezoane. Pentru ca nu i-a sosit deocamdata cartea verde, brazilianul de 22 de ani ar putea debuta cel mai devreme in etapa a 23-a, in meciul de pe teren propriu cu Steaua.

ANGLIA. Jucatorul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, va pleca din vara la Real Madrid, a anuntat ieri publicatia spaniola As. "Ronaldo isi doreste sa mearga intr-o tara in care este mai mult soare. Un alt motiv pentru care este decis sa plece este faptul ca nu castiga cei mai multi bani la Manchester. De asemenea, el este deranjat de faptul ca Alex Ferguson nu il lasa sa joace tot meciul", scrie AS. De asemenea, o sursa din cadrul gruparii madrilene a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mirror ca jucatorul isi doreste sa vina la Real.

FRANTA. Claudiu Keseru a marcat pentru FC Nantes in meciul cu Sedan, scor 1-1, din sferturile de finala ale Cupei Frantei. Keseru a egalat in minutul 15, dupa ce Sedan deschisese scorul cu un minut mai devreme. Nantes a reusit sa se califice in semifinale dupa loviturile de departajare, scor 6-5, unul dintre penaltyuri fiind transformat de Keseru. Dupa meci, pe tunelul de la vestiare a izbucnit o bataie generala intre jucatorii celor doua echipe, pornita de la un schimb de replici intre Aliou Cisse (Sedan) si Mamadou Diallo (Nantes).

×
Subiecte în articol: sport